Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

scaun auto copii
Auto

Scaun auto copii

Scaunele auto odata cu inmultirea numarului autoturismelor si implicit al deplasarilor in masina impreuna cu copii, au devenit practic nu doar accesorii ci chiar sunt indispensabile si asta pentru ca in multe situatii ele pot sa salveze vietile copiilor.
Cand alegeti scaunul pentru copil, este important sa faceti cea mai buna alegere , tinand cont de varsta copilului si de greutatea lui . Aceste detalii sunt importante pentru ca cel mic sa aiba un confort cat mai bun si evident pentru ca cel mic sa accepte cu usurinta si placere sa-l utilizeze. In acest sens, in magazine, inclusiv in cele online se gasesc foarte multe modele de scaune auto din care puteti sa alegeti cu siguranta modelul cel mai bun pentru copilul dumneavoastra.

Stim toti ca atunci cand un copil nu se simte bine intr-un loc in care se afla , atunci ne face tuturor cunoscut asta, prin voce. Dar , cand un copil beneficiaza de un scaun auto copii care poate avea pana la cinci pozitii confortabile, care pornesc de la pozitia de stat in sezut pana la cea in care poate sa doarma , atunci un astfel de scaun o sa-l faca sigur sa se simta foarte bine. In timp, copilul creste si atunci tetiera precum si centurile hamului pot sa fie reglate in cazul anumitor tipuri de scaune, astfel incat acestea sa se plieze cat mai bine pe corpul celui mic. Aceste posibilitati de a seta pozitia unui scaun impreuna cu un sistem inovator al hamului ce cu siguranta ajuta la fixarea copilului in scaun poate sa fie cea mai buna solutie si cea mai sigura pe care o poate folosi un parinte pentru copilul sau. Iar copilul, atunci cand sta confortabil si in siguranta, pe bancheta din spate.

Este stiut faptul ca in timpul calatoriei cu masina , atat adultilor cat si copiilor le place sa adimire peisajul. In acest sens, unele scaune auto sunt concepute special astfel incat , prin pozitionarea scaunului in masina, acesta sa permita copilului sa vada foarte usor locurile si peisajele pe langa catre trece in timpul calatoriei , asta facand calatoria distractiva si placuta. Pe de alta parte, cand vine vorba de somn, scaunul poate sa fie inclinat intr-o pozitie, numai buna pentru a trage un pui de somn. Ca sa faca scaunul si mai sigur, unele modele au incorporat si un indicator de culoare care confirma sau infirma daca cel mic este securizat cum trebuie in scaun.

Ca principale caracteristici ale unui scaun, sunt de mentionat:

-Sistemul de ham care trebuie sa fie sigur dar si usor de scos ;
-Indicatorul de culoare pe care il au in dotare unele dintre cele mai performante scaune auto ;
-Ajustarea usoara a tetierei care se poate face doar cu o mana atat pentru tetiera cat si pentru centrile hamului ;
-Incuietorile hamului care ofera siguranta foarte buna;
-Conceptul optimizat de siguranta in caz de impact frontal sau lateral;
-O baza de sedere suficient de inalta astfel incat copilul sa poata vedea pe gea, fara probleme, inclusiv de siguranta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *