Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Manusi de protectie si alte echipamente calitative de la Mabo Invest

Siguranta angajatilor companiei dvs. este cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont pentru ca acestia sa lucreze cu maxim de eficienta si randament. Si prin siguranta intelegem atat echipamentele de protectie cat si masurile prevazute de legislatia in vigoare. Unul din cele mai importante elemente ale echipamentului angajatilor dvs. il reprezinta manusile de protectie, cu rolul de a proteja mainile angajatilor dvs. Nimeni nu vrea sa fie ranit la locul de munca si nici micile incdente (arsuri, loviri, taieturi, zgarieturi) nu sunt de bun augur. Acestea pot intrerupe frecvent angajatii din prestarea serviciilor, fiind jenante, pana la dureroase. Mabo Invest va ofera solutia ideala! Manusile de protectie atat pentru uz industrial (in marile companii) cat si pentru uz casnic ( in gradina, spre exemplu).

Protectia mainilor asigura calitatea lucrului bine facut – alegeti manusile de protectie de la Mabo Invest

Daca aveti de lucru in gradina, daca trebuie sa reparati o chiuveta sau un alt obiect de uz casnic si aveti nevoie de protectie suplimentara pentru maini, atunci este necesar sa folositi manusi de protectie. Acestea sunt create din materiale deosebit de rezistente si menite sa previna accidentele neplacute ce pot avea urmari grave. Dar cel mai des aceste manusi d protectie sunt folosite in cadrul marilor companii, in domeniul industriilor. Manusile de protectie sunt obligatorii pentru angajatii din anumite sectoare industriale, si acest lucru este prevazut chiar si in Codul Muncii. Angajatorii sunt cei care sunt obligati sa asigure personalului care lucreaza in conditii deosebite, echipamente de protectie de cea mai buna calitate. Asadar, materialele si substantele care prezinta un risc major asupra sanatatii si integritatii mainilor angajatilor sunt deosebit de periculoase, iar urmarile pot fi pe termen lung. De aceea, manusile de protectie oferite de compania Mabo Invest va ajuta sa le asigurati protectia cuvenita. In functie de necesitatile dvs., puteti opta pentru manusi de protectie antichimice, de taiere, de sudura, anticalorice si electroizolante. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii produselor comandate deoarece acestea sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate. Astfel, angajatii isi pot vedea linistiti de treaba, fara a fi supusi riscurilor. Vatamarile si accidentarile vor fi de domeniul trecutului, iar frigul, caldura excesiva si substantele toxice nu vor mai putea afecta pielea mainilor celor care aleg sa poarte manusile de protectie. Manusile de protectie va protejeaza nu numai mainile, ci si bratele in unele cazuri, si puteti alege masurile potrivite pentru dvs. sau angajatii ce le vor folosi. Pe site-ul Mabo Invest veti gasi o mare varietate de manusi de protectie, inclusiv din piele si textil, de tricot sau de iarna.

Cum comand manusi de protectie de la Mabo Invest?

Stiati ca acum este foarte simplu sa comandati manusi de protectie pentru angajatii dvs? Nu mai trebuie sa umblati prin magazine de specialitate prin orasul in care locuiti. Este suficient sa intrati pe site-ul Mabo Invest, unde veti gasi o gama variata de manusi de protectie. Cititi descrierea fiecarui produs in parte si alegeti ceea ce vi se potriveste!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *