Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Sisteme control acces de incredere de la Matrix Computers

Pentru administratorii companiilor mari, dar si pentru cei ai firmelor mai mici, siguranta si securitatea sunt aspecte importante, ce nu trebuie neglijate. Indiferent de numarul de angajati al companiei, fie ca sunt sute, sau doar cativa, instalarea unos sisteme control acces va fi extrem de bine venita. Companiile trebuie sa se respecte si sa isi respecte angajatii, iar sistemele control acces sunt concepute special pentru a permite accesul strict al persoanelor autorizate. Astfel, hotii, persoanele cu intentii rele sau cele dubioase nu vor mai putea avea acces la informatii din interiorul companiei. Patrunderea in incinta firmei sau a anumitor sectoare ale acesteia va fi mult mai dificila, dar nu si pentru persoanele competente si autorizate. Asadar, achizitionarea unor sisteme control acces se recomanda pentru toate tipurile de companii.

De ce sa alegeti sisteme de control acces?

Poate ca multi dintre dvs. nu vad rostul acestor sisteme de control acces, considerand poate ca acestea doar vor ingreuna intrarea in cadrul companiei, precum si activitatea acesteia. Acest lucru este total fals. Sistemele de control acces sunt special concepute pentru a limita accesul persoanelor straine, care nu de putine ori au intentii rele, si nu al angajatilor sau al personalului competent. In plus, aceste sisteme de control acces vor permite si monitorizarea in fiecare clipa a angajatilor. Dvs. veti avea marele avantaj de a sti exact numarul persoanelor prezente in cladire si identitatea acestora. Exista mai multe tipuri de sisteme de date, in functie de care se permite accesul in cladirea companiei. Acestea includ cardurile magnetice, amprentele digitale, conturul de iris si conturul facial si cardul de proximitate. In privinta tipurilor de sisteme de control acces existente, acestea includ scannerele de bagaje X-ray, solutiile biometrice, barierele, turnicheti, portile automate sau barierele antitero. Matrix Computers vine in ajutorul tuturor companiilor care au nevoie de solutii perfecte privind sistemele de control acces. Firma Matrix Computers va ofera sisteme control acces formate din cititoare, legitimatii de acces, panou de control si elemente de blocare a accesului.

Matrix Computers – compania ideala de unde puteti achizitiona sisteme control acces

Daca v-ati hotarat sa achizitionati sisteme control acces pentru compania dvs., nu mai trebuie sa asteptati. Apelati cu incredere la serviciile firmei Matrix Computers pentru ca angajatii dvs. sa isi dovedeasca prezenta la lucru pe parcursul orelor de program si loialitatea acestora. Astfel, toate informatiiile necesare privind prezenta la lucru si incercarile unor persoane dubioase de a intra in companie le veti detine chiar dvs. Matrix Computers va ofera solutia ideala daca vreti sa garantati autentificare rapida si sigura si acces in cladire utilizatorilor si angajatilor. De asemenea, sistemele de control acces reprezinta elemente cheie pentru managementul resurselor umane din cadrul companiei dvs., si astfel veti fi la curent cu prezenta situatie a personalului din companie. Cu o vechime de peste 14 ani pe piata din Romania, Matrix Computers va ofera solutii complete privind sistemele de securitate, si acum, ca si o noutate, si sisteme control acces.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *