Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Merita sa investesti in condensatoare auto?

Merita sau nu sa investesti bani in achizitionarea de condensatoare auto? Multi isi pun aceasta intrebare, iar parerile sunt, desigur, impartite. Unii soferi considera ca este o risipa de bani, iar altii sunt de parere ca acestea le-au remediat problema existenta. Fiecare vine cu argumentele sale, insa tu ce decizi?

A cumpara condensatoare auto este strict o alegere personala

Ati cumpara sau nu condensatoare auto este fara doar si poate alegerea ta, tu decizi, tu hotarasti ce si cum. Insa din punctul de vedere al unei persoane care a montat condensatoare pe diferite masini si a facut diferite teste, adica din punctul de vedere a lui Stan Patitul, condensatoarele nu sunt o afacere proasta, nici bani aruncati pe apa sambetei, insa trebuie alesi cu grija.

Sa o luam incet, cu un exempu. Iubesti muzica si iti place sa o asculti tare, bass profund, insa esti un incepator in ale sofatului si montajului. Iti cumperi un subwoofer puternic, de pana la 500 w, iar amplificatorul se nimereste a fi unul pe masura. Insa masina pe care-ti montezi tu toate aceste scule este un Clio, o masina mica, iar alternatorul lor este micut, la fel si bateria. Fie ca te apuci tu singur de treaba, fie ca apelezi la un prieten sau la un specialist, dupa ce instalarea este gata si aprinzi muzica vei observa ca farurile si luminile de pe bord incep sa-ti palpaie. Ei da, ai ghicit, ai nevoie de un condensator auto.

Desigur, condensatorul nu-ti va rezolva toate problemele. Condensatoarele auto sunt stabilizatoare de tensiune si au rolul de a o mentine uniforma  intr-un sistem electric.  Vei avea nevoie si de o baterie mai mare, caci si condensatorul consuma energie. De asemenea, cablurile trebuie sa fie cat mai groase, iar conectorii strange-i foarte bine.

Deci, retine, cumpara cabluri corespunzatoare inainte de condensatori auto potriviti, asigura-te ca se face incarcare buna, iar contactele sunt bine facute si atunci treaba va merge ca unsa.

Auto Sound: 3 modele de condensatoare auto

Daca vrei sa achizitionezi condensatoare auto pentru echipamentele tale performante, Auto Sound este magazinul online potrivit de unde vei putea cumpara aceste produse la un pret foarte bun, produse de top, varietate si calitate in aceeasi masura.

Astfel, printre propunerile Auto Sound cand vine vorba despre condensatoare auto se numara:

  1. Marca Bull Audio. In aceasta categorie gasesti cateva modele de condensatoare auto dintre care vei alege in functie de necesitatile tale. Acestea sunt produse in Germania si sunt de calitate superioara. Activarea este de tip remote, au greutate redusa, sunt dotate cu voltmetru digital, afisajul este digital cu leduri rosii, iar garantia este de 1 an;
  2. Marca Dietz. Control on/off electronic, voltmetrul este digital si este dotat cu afisaj, iar tensiunea maxima atinge 24 V. Sunt condensatoare profi, robuste, cu o greutate de peste 3 kg ce fac fata oricarei incercari;
  3. Juice. De 1,2 sau 2,4 F, voltmetru digital cu afisaj, circuit de protectie polaritate inversata si circuit de protectie supra-tensiune. Kitul cuprinde si accesoriile pentru montaj.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Echipa Auto Sound iti sta mereu la dispozitie!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *