Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Auto

Lubrifianti auto – masina ta are nevoie de tot ce e mai bun cu Edy Impex 2003!

Inca te mai intrebi ce alegere ar trebui sa faci in materie de lubrifianti auto? Ai incercat pana acum produsele celor de la Edy Impex 2003? Este vorba despre lubrifianti auto apartinand marcii Igol cunoscuta pentru calitatea produselor necesare pentru buna functionare a autovehiculelor. Odata ce le vei testa si tu, vei putea sa te bucuri de o buna functionare a masinii tale, dar si de un consum mai mic de carburant.

Ce lubrifianti auto se recomanda sa folosesti pentru masina ta?

Cei de la Edy Impex 2003 sunt reprezentanti oficiali ai brandului Igol, cunoscut la nivel mondial pentru calitatea produselor pe care le fabrica. Daca iti vei dori sa folosesti si tu lubrifianti auto Igol pentru masini ta, este suficient sa te adresezi celor de la Edy Impex 2003: acestia iti vor comercializa produsele dorite la cel mai bun pret.

Toata lumea a auzit despre produsele Igol dar si despre calitatea si performantele acestora in vederea asigurarii protectiei motoarelor. In cazul in care si tu vrei ca masina ta sa se bucure de tot ce e mai bun, este bine sa ai in vedere aceste produse furnizate prin intermediul celor de la Edy Impex 2003.

Cu Edy Impex 2003, vei putea alege din lubrifianti auto sintetici, lubrifianti semi-sintetici, lubrifianti minerali si lubrifianti speciali pentru anumite tipuri de motoare si marci de autoturisme. De produsele acestea poti dispune la cel mai bun pret care reflecta intocmai calitatea.

Lubrifiantii auto Igol trebuie utilizati in mod corespunzator si schimbati in timp optim pentru ca tu sa te bucuri de eficienta. Tinand cont de aceste aspecte, aceste produse vor putea face fata chiar si in cele mai grele conditii.

Protectia motorului masinii tale este asigurat in orice imprejurare, iar reducerea consumului de carburant se va putea vedea cat de repede. Acesti lubrifianti auto Igol sunt fabricati conform cu toate normele europene cu privire la poluare fara sa ajunga sa puna in pericol mediul inconjurator.

Ca sa poti face o alegere cu adevarat inspirata, cei de la Edy Impex 2003 te asteapta oferindu-ti consultanta de specialitate; in acest fel, vei putea fi convins 100% ca ai facut cea mai buna alegere cu privire la uleiurile potrivite pentru masina ta.

Calitate si eficienta cu lubrifianti auto de la Edy Impex 2003!

Ai toate motivele sa colaborezi cu cei de la Edy Impex 2003 in privinta achizitionarii de lubrifianti auto. Fiind vorba despre un importator oficial al grupului francez Igol, Edy Impex 2003 le propune clientilor posibilitatea de a alege din lubrifiantii si celelalte produse conexe disponibile en-gros si en-detail.

Sunt produse apartinand marcii Edy Impex 2003 care sunt omologate oficial si care sunt supuse unor verificari si teste extrem de grele inainte de a ajunde pe piata. Brandul Igol si-a facut loc pe piata de specialitate din mai multe tari din lume, printre care si Romania remarcandu-se prin calitate si performanta.

Cei de la Edy Impex 2003 le mai propun clientilor si o oferta bogata de uleiuri, unsori, lichid de frana si antigel pentru care clientii pot opta daca detin o masina, o motocicleta, un camion, un utilaj agricol sau de constructii, o ambarcatiune etc. Ca sa fii sigur ca te vei indrepta spre ce trebuie, Edy Impex 2003 iti ofera si consultanta de specialitate pentru produse pe masura nevoilor tale.

Edy Impex 2003 – de fiecare data cand trebuie sa achizitionezi lubrifianti auto!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *