Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Publicitate online

Mico Promotion iti ofera Brelocuri PVC personalizate!

In cazul in care credeai ca obiectele promotionale sunt doar clasicele pixuri si cutiile de chibrituri inscriptionate inseamna ca nu ai auzit inca de brelocuri PVC. Acestea pot fi personalizate cu numele si designul companiei sau pur si simplu cu un anumit simbol pe care vrei sa-l porti sau sa-l oferi in dar, fiind disponibile atat sub forma plata, cat si in format 2D si 3D. Brelocurile din PVC pot fi realizate in diferite variante si modele, dupa cum vrei tu sa arate.

Aceste produse promotionale regasite sub forma unor brelocuri PVC poate nu doar sa arate dupa designul propus de tine insa in acelasi timp poate sa fie si utile, fiind obiecte foarte bune de a promova o afacere sau un serviciu in orice circumstanta.

Brelocurile din PVC executate in scopuri promotionale pot fi cu siguranta mai mult decar niste simpe obiecte standard inscriptionate. Acestea pot fi create special in forma unui logo care sa fie reprezentativ pentru domeniul de activitate al firmei sau pentru tipurile de servicii pe care le oferi clientilor. Acele brelocuri PVC cu forma speciala sunt produse promotionale de mare impact si sunt foarte usor de incadrat in diverse tipuri de campanii de promovare ,inclusiv direct mailing, datorita dimensiunilor reduse, si au costuri mai mult decat rezonabile.

Daca esti in cautarea unui furnizor de brelocuri PVC de calitate si la preturi foarte atractive poti sa apelezi cu incredere la serviciile puse la dispozitie de firma Mico Promotion. Aceasta este o companie ce activeaza in domeniul producerii de articole promotionale inca din anul 2006. Totodata, compania Promotion produce si ofera peste 4000 de produse promotionale printre care se numara insigne, medalii, bratari siliconate, brelocuri din pvc, emailate, stantate si turnate dar si trofee si alte materiale promotionale.

Ce trebuie sa faci ca sa ai parte de brelocuri PVC pe placul tau?

Fiind vorba despre obiecte promotionale, toate aceste brelocuri PVC pot fi usor personalizate dupa preferintele tale. Poti alegi sa inscriptionezi ce mesaj doresti, sub forma de text, mesaj sau logo.Iata ce pasi ai de urmat daca vrei sa ai parte de brelocuri PVC care sa te reprezinte cu adevarat:

  • Dupa ce ai stabilit ce forma doresti sa aiba brelocul poti opta pentru varianta 2D (plat, toate elementele la acelasi nivel) sau 3D (cu elementele mai differentiate). Brelocul poate avea o singura fata sau 2, iar cele 2 fete pot sa fie identice sau diferite .
  • Cand alegi dimensiunea acestor brelocuri PVC trebuie sat ii cont ca brelocul trebuie sa aiba o marime compacta, sa incapa in buzunar .
  • Grafica se realizeaza impreuna cu echipa Mico Promotion, astfel incat coloritul si complexitatea detaliilor sa fie realizabile din punct de vedere tehnic, iar costurile sa se incadreze in bugetul stabilit.

Mico Promotion iti ofera cele mai frumoase brelocuri PVC

Compania Mico Promotion iti pune la dispozitie o mare varietate de obiecte destinate uzului promotional. Daca vrei brelocuri PVC de calitate superioara si care sa fie realizate conform indicatiilor tale atunci acceseaza pagina de internet a firmei Mico Promotion si descopera toate ofertele exrtraordinare din portofoliu precum si alte informatii suplimentare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *