Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Publicitate online

Pacos Eco Colectare va scapa de deseuri si le recicleaza

Despre importanta colectarii deseurilor reciclabile ni s-a vorbit inca de pe vremea cand eram elevi. Dupa ce am crescut numeroase campanii ale unor organizatii neguvernamentale care lupta pentru protectia mediului ne-au informat despre importanta reciclarii. Si totusi, putini sunt oamenii care fac efortul de a sorta deseurile si de a le duce la un centru de reciclare. Desi efortul nu e prea mare si beneficiile pentru mediu sunt uriase, putini oameni fac procedeaza in acest fel.

Pacos Eco Colectare e o companie din Ploiesti care in doar cativa ani de activitate a reusit sa se impuna pe piata de colectare deseuri reciclabile. Profesionalismul cu care membrii echipei isi indeplinesc atributiile si baza materiala impresionanta au facut ca Pacos Eco Colectare sa castige increderea clientilor.

Activitatea firmei Pacos Eco Colectare se adreseaza in special companiilor care produc lunar cantitati mari de deseuri reciclabile sau nereciclabile: carton, hartie, plastic, sticla, lemn, ulei alimentar, acumulatori, baterii, deseuri electronice, materiale de constructii, ulei de motor, de ungere si de transmisie.

Colectare de carton

Printre activitatile de colectare deseuri reciclabile, colectarea cartonului e cea care aduce rezultate cu care compania se mandreste. In fiecare luna compania repune in circulatie 300 de tone de carton reciclat. E o cantitate cu adevarat impresionanta.

Cartonul e un material folosit des la crearea ambalajelor pentru diferite produse, dar si la transportul si depozitarea obiectelor, documentelor si bunurilor. Companiile din judetul Prahova din a caror activitate rezulta in fiecare luna o cantitate mare de deseuri reciclabile din carton pot contacta oricand firma Pacos Eco Colectare. Pot sa scape de acest carton nedorit intr-un mod convenabil pentru ambele parti, cu beneficii pentru mediu. Compania detine camioane de 3,5 tone si 7,5 tone cu care deseurile sunt transportate de la client la centrul de depozitare si apoi la centrul de reciclare. Camioanele sunt dotate in asa fel incat transportul deseurilor sa se faca in mod eficient.

Firma Pacos Eco Colectare are in proprietate platforme si hale din beton pentru depozitarea deseurilor. Suprafata lor totala e de 500 de metri patrati.

Colectare de plastic

Plasticul e un alt material pe care firma Pacos Ecos Reciclare il colecteaza si il recicleaza cu succes. In fiecare luna compania pune in circulatie 200 de tone de plastic ce provine din reciclare.

Spre deosebire de carton, plasticul nu e biodegradabil. Daca e aruncat la intamplare in natura are nevoie de foarte multi ani pentru a se degrada. Prezenta lui acolo are efecte devastatoare asupra mediului. Multe dintre obiectele pe care le utilizam zilnic sunt din plastic si ideal ar fi ca atunci cand nu le mai folosim sa le punem intr-un container separat si sa facem tot posibilul sa ajunga la un centru de reciclare.

Daca despre reciclarea hartiei, a cartonului si a plasticului am auzit cu totii, nu putem spune acelasi lucru despre reciclarea uleiului alimentar. Putini oameni stiu ca uleiul alimentar uzat aruncat la chiuveta degradeaza, in timp, tevile de canalizare. Restaurantele si cantinele care produc ulei alimentar uzat pot contacta firma Pacos Eco Colectare, specializata in colectare deseuri reciclabile si nereciclabile.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *