Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Mico Promotion – producator de brelocuri metalice

Cauti o companie care sa se ocupe de realizarea articolelor promotionale? O companie care sa-ti recomande cele mai bune produse sub forma unor oferte de nerefuzat? Atunci ar trebui sa apelezi la Mico Promotion, companie specializata in domeniu. Oferta lor de brelocuri metalice este ideala atat daca intentionezi sa-ti promovezi afacerea cat si daca intentionezi sa oferi celor dragi cadouri personalizate pe care sa le poarte la chei.

Brelocurile metalice au o mare cautare datorita formelor variate pe care le pot avea. Fiind metalice acestea pot fi personalizate dupa bunul plac prin stantare, gravare si nu numai. Personalizarea se poate realiza pe o parte sau pe ambele parti. Pentru persoanele care doresc ceva deosebit se poate realiza o placare prin aurire, argintare sau nichelare. De asemenea pot opta si pentru placare antica sau placare neagra.

Mico Promotion iti pune la dispozitie brelocuri metalice

Cine este Mico Promotion? Este numele sub care o companie de renume isi desfasoara activitatea in tara. Compania este cunoscuta pentru promptitudinea cu care reuseste sa realizeze toate comenzile, pentru atentia la detaliu si migala cu care lucreaza. Oferta se axeaza pe obiecte promotionale de diferite feluri. Din aceasta oferta fac parte si brelocurile ce pot fi fabricate din pvc sau pot fi metalice. De asemena se pot combina cele doua materiale pentru a se obtine un breloc unic. Personalizarea brelocurilor se realizeaza prin diferite tehnici in functie de preferintele clientilor.

Daca esti interesat sa optezi pentru brelocuri metalice atunci ai ales cea mai buna companie. Echipa din cadrul companiei Mico Promotion iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Membrii companiei iti vor recomanda produsele care se preteaza cel mai bine cu nevoile tale. Preturile solicitate sunt mai mult decat accesibile prin urmare nu vei investi prea mult in produsele dorite.

Alege brelocuri metalice pe care le poti personaliza dupa bunul plac

Brelocurile pot simboliza logo-ul unei companii, anumite mesaje sau imagini. Nimic nu te limiteaza sa alegi designul pe care ti-l doresti. Poti alege un model de breloc care exista deja in oferta companiei pe care sa il personalizezi cu elemente specifice in functie de preferinte. Sau poti opta pentru un breloc realizat in totalitate dupa preferintele tale.

Aceste brelocuri metalice sunt ideale pentru diferentierea cheilor. De cate ori nu ai incurcat cheile doar pentru ca aveau aceeasi forma? De acum poti pune cate un breloc la fiecare cheie. Aceste brelocuri sunt plate, prin urmare nu iti ocupa prea mult loc. Sunt usoare si comode in acelasi timp. Daca doresti sa obtii brelocuri interesante atunci poti combina materialele din care aceste sunt concepute, poti sa le oferi un aspect 3D si nu numai. Brelocurile metalice au la baza culori puternice si nu se deterioreaza in timp.

Brelocurile pot fi o metoda buna de pomovare a afacerii sau pot fi oferite cadou persoanelor dragi. Pentru a colabora cu o companie serioasa, ia legatura cu Mico Promotion. Compania poate fi contactata la numarul de telefon 0722.339.839 sau la adresa de email office@optional.ro. Comanda chiar acum brelocuri metalice pe care sa le personalizezi dupa bunul plac.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *