Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri Calculatoare Tehnologie

O investitie utila pentru biroul tau – Imprimante second hand laser

Indiferent de tipul de afacere pe care il conduci, ai nevoie zilnic de acte, certificate, contracte. Si atunci cand totul se desfasuara intr-un ritm alert, nu este timp pentru a alerga la un magazine de copiere, totul trebuie sa se faca intern si cat mai repede. Investita cea mai simpla si accesibila este achizitia de imprimante second hand laser.

O imprimanta este necesara intr-un birou din prima zi de functionare. Din pacate, bugetul nu permite intotdeauna investitii in bunuri, chiar daca acestea sunt indispensabile. Noroc ca exista o solutie pentru a impaca si bugetul, dar si nevoia de o imprimanta. Despre aceasta solutie as vrea sa vorbesc mai multe. De ce sunt o alegere buna imprimantele second hand laser si de unde se pot procura?

Principalele avantaje pentru imprimante second hand laser

Imprimantele cu laser sunt cele mai rapide de pe piata, ele printand foi chiar la fiecare doua secunde. Diverse ca si marime, ele printeaza un volum mai mare decat celelalte tipuri de imprimante la o viteza mai ridicata. Imprimantele laser sunt usor reincarcabile si simplu de folosit de catre oricine. Cartusele se inlocuiesc de responsabilul IT sau poti apela la service-ul furnizorului de imprimante. Cartusele nu sunt cu vopsea, ci cu praf, astfel se inlatura si pericolul uscarii cartusului in cazul nefolosirii mai indelungate.
Un alt avantaj este ca paginile ies gata uscate, nemaifiind nevoie de timpul de asteptare pentru uscare ca in cazul imprimantelor care imprima pagini umede. De asemenea, ele se pot folosi si in retea, adica se pot conecta mai multe calculatoare la aceeasi imprimanta, deci mai multe persoane se pot folosi de ea in acelasi timp. Documentele ies in ordinea in care s-a dat comanda, indiferent de locul in care sunt calculatoarele sursa. Datorita multor din beneficiile prezentate, imprimantele laser sunt foarte potrivite mai ales pentru birouri, mai mult decat pentru persoane fizice. Si cel mai important, daca alegi imprimante second hand laser beneficiezi si de o oferta de pret imbatabila.
Pentru a rezuma, principalele beneficii ale utilizatorului de imprimante second hand laser sunt:
– Viteza mare de imprimare
– Accesul facil pentru tot biroul
– Pretul accesibil

De unde poti achizitiona imprimante second hand laser

Atunci cand te hotarasti sa investesti in imprimante second hand laser, este important sa apelezi la o firma cu experienta. Firmele profesioniste care ofera servicii de service au avantajul de a fi lucrat la numeroase modele de imprimante, iar in momentul in care ofera spre vanzare si imprimante second hand laser ofera o garantie in plus prin experienta directa cu produsele respective. Aici, http://www.fabi.ro/imprimante_second_hand.php, se gasesc mai multe modele de imprimante second hand laser. Firma lucreaza de peste 15 ani in domeniu, iar serviciile oferite sunt de reincarcari cartuse, service imprimante si vanzarea de imprimante second hand.
Daca te hotarasti sa cumperi o imprimanda second hand laser de pe www.fabi.ro, beneficiezi si de garantie, plus service prompt si specializat. Pretul de achizitie este rezonabil, iar calitatea imprimarii in cazul imprimantelor second hand laser este foarte buna chiar si la al doilea proprietar.
Firma o regasiti in incinta fostei intreprinderi de confectii, Crinul, pe str Logofatul Tautu nr 68A, sector 3, Bucuresti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *