Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Montaj instalatii de incalzire pentru o lucrare profesionista

Sa iti incalzesti casa eficient dar si economic in acelasi timp este o provocare pentru multi dintre dumneavoastra. Toti va doriti un sistem de incalzire care sa dea randamentul scontat de voi dar care sa aduca facturi mai mici. Cautati mereu cele mai bune solutii si cele mai potrivite voua.

EPC Constructii va ofera servicii de montaj instalatii de incalzire executate profesionist, de o echipa de specialisti: instalatori, ingineri, proiectanti si muncitori calificati in domeniu. Oferta pe care o pune la dispozitie include un set complet de solutii care sa iti ofere confortul necesar. Pe langa echipamentele de care dispun, acestia ofera si cele mai bune materiale in vederea executarii montajului

Un montaj instalatii de incalzire executat ca la carte

O echipa de instalatori mereu va pune in balanta necesitatile casei tale si bugetul de care dispui, astfel incat, lucrarea sa fie executata corespunzator si la nivelul asteptarilor tale. Daca vreodata te-ai intrebat care este primul pas in vederea unui montaj instalatii de incalzire, afla ca acesta difera in functie de complexitatea lucrarii si in functie de dotarea locuintei tale.

In cazul in care instalatia de incalzire veche nu mai da randament, este clar ca trebuie sa te orientezi catre altele moderne si eficiente. Sisteme de incalzire prin pardoseala, panouri radiante, pompe de caldura, radiatoare sau alte echipamente de incalzire precum covoarele si plasele termice, sunt instalatii de incalzire care au randament foarte bun si care aduc facturi mici la incalzire.

Echipa de instalatori de la EPC HidroConstruct executa un montaj instalatii de incalzire ca la carte, indiferent de tipul de sistem ales. Este bine sa iei cea mai buna decizie impreuna cu echipa, astfel incat, sa iei in calcul fiecare parametru. Specialisti in acest domeniu, echipa este dotata cu echipamente speciale pentru oricare dintre aceste sisteme enumerate mai sus.

Cum iei cea mai buna decizie pentru montajul unor instalatii de incalzire?

Trebuie sa stii ca pe piata sunt mai multe tipuri de montaj instalatii de incalzire. Cea mai buna optiune nu este intotdeauna si cea mai ieftina. Se intampla de foarte multe ori sa alegi un montaj de instalatii de incalzire doar pentru ca e ieftin de instalat, dar rezultatele sa nu fie pe masura asteptarilor.

O varianta de incalzire este cea prin pardoseala. Este cea mai buna optiune pentru multe dintre locuinte, in special casele, vilele sau apartamentele mai noi. In cazul apartamentelor mai vechi, echiparea cu o astfel de centrala termica este imposibila, intrucat, la multe dintre cazuri, capacitatea electrica este subdimensionala fata de ceea ce este corespunzator. Acest sistem este recomandat pentru casele mari cu camere inalte, deoarece capacitatea de incalzire este eficienta. Un alt avantaj prezentat de aceste sisteme de incalzire este acela ca nu necesita costuri mari de investitie.

Indiferent ca vrei un montaj instalatii de incalzire modern sau ca optiunea ta merge in directia celor clasice, echipa de la EPC HidroConstruct pune la dispozitie un serviciu complet de profesionalism, actualizat din punct de vedere tehnic si executional, care sa aduca confortul mult dorit in locuinta ta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *