Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

rafturi metalice
Arhitectura - Constructii

Ingeco.ro – Rafturi metalice

Seria rafturilor cunoscte ca fiind de – tip LB6 este cu precadere reprezentata de un sistem static ce este utilizat pentru stocare, sistem ce poate fi configurabil si in conformitate cu acest domeniu de utilizare daca vom tine cont de marfa care e depozitata si in acelasi timp de spatiul in care este amplasat. Daca vom utiliza pentru realizarea acestor instalatii pe niveluri mai multe, avand scari si platforme pietonale dar si pentru realizarea de arhive moderne, care sa fie rezistente in timp, sistemul acesta de raftuila va avea un raport bun, in ceea ce priveste calitatea si pretul.
Un astfel de tip de rafturi metalice este unul solid , este elegant si in acelasi timp poate fi usor de montat.

Monatajul rafturilor de tip LB6

Montajul tipului acesta de rafturi poate sa se realizeze fara sa fie utilizate suruburi, respectiv fara politele, ele montandu-se in cate patru cleme. Stalpii rafturilor metalice sunt realizati in cadrul profilurilor omega si portanta perechilor de stalpi poate sa ajunga la circa 4 tone. Lungimile care snt disponibile in cazul politelor ajung sa fie de 800, uneori si 1000 pana la 1200 de mm.

Adancimile ce sunt disponibile la astfel de polite ajung la 300, in unele cazuri la 400, sau de 500 de ori , acestea ajungand sa aiba maxim 600 mm.
Rafturile pot sa fie montate in mod independent si deasemeni pot fi cuplate incluisv in baterie folosind pentru asta mai multe module, insa in cazul acesta se economisesc stalpi si deasemeni se rigidizeaza intr-un mod cat mai optim instalatia rafturilor.

Rafturi metalice au si platforma si la acesata se adauga unu, in anumite cazuri chiar si cate doua etaje. Podeaua va fi realizata utilizandu-se grilaje metalice sau sunt si grilaje fara perforatii. Se utilizeaza pentru aceste protectii, in cazul culoarelor o poarta culisanta in cazul incarcarii sau pentru a se utiliza la descarcare.
Portanta indicativa pentru polita poate sa ajunga pana la 300 kg /mp iar finisajul de serie poate sa ajunga sa faca parte din gama Gri RAL 7038 ori poate fi zincat.
Atunci cand exista cerere primita de la clienti, sunt executate in diverse culori diverse sau sunt din otel de tip INOX.

Mobilierul fabricat – de tip LB6

Un raft cunoscut ca fiind de tip – LB6 se poate sa fie incluisv accesorizat cu inchideri la spate, dar si cu inchideri laterale la acestea adaugandu-se usi pentru a se realiza un dulap metalic, acesta fiind cat se poate de solid. Politele pot sa fie dotate cu diverse separatoare sau cu elemente specifice compartimentarilor. Poate sa fie creat si un modul necesar in cazul acelor casete metalice sau pentru acelea care au fost fabricate din plastic.

Structura este una portanta si va fi realizata din tabla de otel care e intotdeauna una de calitate si profilata. Astfel de rafturi au usi ranforsate, balamale interne care sunt in stil antiefractie si deasemeni au bord frontal rotunjit.
Pe laturi au ca si pe usi, nervuri longitudinale si dulapurile au incluiv usi batante si inchidere ce se va realiza cu cilindru, la ele adaugandu-se cele doi chei sin dotare. In mod normal , culoarea poate fi Gri RAL 7035 rafturile fiind si acestea realizate in serie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *