Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

motor electric barca
Servicii

Motor electric barca care sa satisfaca nevoile oricarui pescar, doar prin Nautica Shop

Exista un moment in viata orcarui pescar in care realizeaza ca este limitat de echipamentul pe care il are. Din acest motiv, achizitionarea unui motor electric barca este o decizie inteleapta pe care fiecare in parte trebuie sa o faca. Astfel, posesorul ambacatiunii va beneficia de o putere marita, alaturi de numeroase alte avantaje, la un pret corect, numai prin Nautica Shop. Mai mult, se ofera transport prin curier pe tot teritoriul tarii, alaturi de numeroase alte avantaje si asistenta la cel mai inalt nivel, clientii primind ajutor in alegerea celor mai bune produse de la experti in domeniu.

Tipuri de produse din gama motor electric barca

Atunci cand se doreste achizitionarea unui motor electric barca trebuie luate in calcul mai multe calitati pe care acesta trebuie sa le aiba. Astfel, in primul rand, trebuie sa aiba o autonomie ridicata, mai ales ca prizele de incarcat nu se gasesc de obicei in mijlocul unui lac. Ulterior, trebuie sa fie silentioase, dar totusi sa ofere o putere destul de mare pentru a putea deplasa o ambarcatiune, alaturi de pasagerii din ea. Nu in ultimul rand, un motor bun trebuie sa poata fi folosit atat in apa dulce, cat si in apa sarata, pentru a oferi pescarilor mai multe optiuni atunci cand vine vorba de locuri in care ar putea sa pescuiasca.

Din acest motiv, Nautica Shop le propune clientilor sai un motor electric barca marca Gibsun, care vine disponibil in mai multe puteri, pornind de la 288 de wati, pana la 480 de wati, acestea fiind perfecte pentru ambarcatiuni cu dimensiunea cuprinsa intre trei si sase metri. Alegand cele mai bune produse, care si-au demonstrat calitatile de-a lungul timpului, un pescar se poate asigura ca de fiecare data cand va iesi in larg va fi in siguranta alaturi de prieteni sau familie.

Motor electric barca Gibsun, numai prin Nautica Shop

Orice pasionat de nautica trebuie sa inteleaga ca atunci cand achizitioneaza produse de calitate va beneficia de ele pentru o perioada mai lunga de timp, mai ales daca sunt folosite in mod corespunzator.Din acest motiv,un motor electric barca Gibsun este alegerea perfecta pentru orice pescar. Astfel, are o autonimie de 500 de ore, alaturi de un consum extrem de redus de energie. Mai mult, este silentios, aproape ca nu se aude, iar elicea sa este de ultima generatie, fiind extrem de hidrodinamica, ceea ce ce duce la viteze mai mari, cu mai putina energie folosita. De asemenea, intrebuinteaza tehnologii militare privind partea electrica, motiv pentru care va fi mai fiabil s mai rezistent. Protectia sa este asigurata de o fibra de sticla groasa si nylon armat. Din acest motiv, aceste motoare au o greutate extrem de mica, fiind cuprinsa intre 9 si 12 kilograme in functie de capacitatea lor.

Nautica Shop, partenerul perfect pentru un motor electric barca fara defect

Cumpararea unui motor electric barca prin Nautica Shop le aduce viitorilor posesori o serie de avantaje nebanuite. Astfel, preturile sunt dintre cele mai mici de pe piata, iar satisfactia va fi maxima.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *