Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

panou electric barca
Servicii

Panou electric barca de la Nautica Shop, siguranta si confort la preturi minime

Orice ce ambarcatiune, mica sa mare, are nevoie de un panou electric barca pentru a putea conecta toata aparatura disponibila la bord. In acest mod, se evita suprasolicitarea sistemului, lucru care de multe ori poate duce la incendii sau naufragii, alaturi de pierderi de vieti omenesti si materiale importante. Astfel, pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de panouri, in functie de nevoile si dorintele fiecarui pescar. Nautica Shop ofera tuturor clientilor sai asistenta in vederea achizitionarii celor mai bune produse, care sa satisfaca intr-un grad cat mai mare nevoile pescarilor, alaturi de transport in toate tara, prin serviciile unei companii de curierat rapid foarte serioase. Mai mult, preturile sunt accesibile, acesta fiind unul dintre principalele avantaje in cazul unei colaborari cu Nautica Shop.

Cel mai intalnit tip de panou electric barca

Tinand cont de tipul de ambarcatiune folosit, pe piata exista mai multe tipuri de panouri electrice, in functie de numarul obiectelor electrice la care trebuie conectata. Astfel, fiecare sistem electric in parte ar trebui conectat separat, pentru a se evita suprasolicitarea si arderea sa. Din acest motiv, Nautica Shop pune la vanzare trei tipuri de produse din gama panou electric barca care se diferentiaza prin numarul de sigurante disponibile, respectiv trei, patru sau sase. Mai mult, orice panou electric vine cu peste 28 de stickere pe baza de adeziv care se pot lipi alaturi de butonul sigurantei pentru a arata dispozitivul electric care este conectat la siguranta respectiva. In caz de nevoie, se pot achizitiona mai multe panouri, care pot fi montate alaturat pentru a completa zona de control a ambarcatiunii. Fiecare siguranta in parte are destinat un bec LED care se va aprinde in momentul in care aceasta functioneaza, si se va stinge cand siguranta este sarita. Un avantaj important al acestor sigurante este ca nu se pot arde usor, deoarece in momentul unei suprasolicitari pur si simplu ies din lacasul lor si nu mai permit trecerea curentului electric, evitand astfel distrugerea unui dispozitiv electric, fie ca este vorba de o serie de lumini, un aer conditionat sau chiar o pompa sau instrumentele de navigatie.

Cum se monteaza un panou electric barca

Orice panoul electric barca cumparat nu este greu de montat pentru cei care au o serie de cunostinte in domeniu. Cu toate acestea, se recomanda ajutor specializat, mai ales atunci cand pescarii nu dispun de instrumentele necesare ducerii la bun sfarsit a acestei actiuni. O montare corecta va duce la o mai lunga durata de folosinta.

Panou electric barca de la Nautica Shop, ajutorul de incredere

Pornind de la motto-ul cu care a fost infiintat magazinul, siguranta si confort, Nautica Shop ofera produse de calitate, care rezista in timp si care pot face diferenta in momente critice. Acelasi lucru este disponibil si in cazul unui panou electric barca, un accesoriu extrem de important care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe o ambarcatiunei care are in componenta instrumente sau echipamente electrice. In acest mod, se evita numeroase accidente neplacute, care de multe ori pot fi fatale.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *