Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Multisign – principal distribuitor de prese termotransfer in Romania

Doresti sa personalizezi diferite articole de imbracaminte? Daca preferi o afacere profitabila atunci trebuie sa investesti in echipamente performante care sa reziste si in cele mai complexe situatii. Este foarte important ce tipuri de echipamente alegi. Compania Multisign iti recomanda o serie de prese termotransfer de foarte buna calitate, modele pe care ei le promoveaza si pe care le importa de la producatori renumiti din strainatate.

De ce sa alegi prese termotransfer?

Atunci cand vrei sa incepi o afacere in domeniul publicitar, trebuie sa iei in calcul echipamentele disponibile pe piata de specialitate. Trebuie sa analizezi ofertele si sa alegi echipamentele care se preteaza cel mai bine cu necesitatile tale. Ar fi indicat daca te-ai orienta asupra unor prese termotransfer de buna calitate. In functie de modelul ales, aceste echipamente sunt ideale pentru aricolele de imbracaminte, pentru sepci si pentru alte produse asemanatoare.

In comert se gasesc diferite tipuri de prese termotransfer care difera in specificatii. Prin urmare poti sa alegi o presa cu deschidere manuala, de tip “Swing”, de tip “Draw” sau cu deschidere automata, care sa afiseze digital temperatura, timpul sau presiunea, ale carei platane sa fie interschimbabile, care poate avea control Touch Screen si nu numai. Toate modelele de prese beneficiaza de o garantie de 30 de ani pentru elementele de incalzire.

La cine apelezi pentru prese termotransfer?

Daca te-ai decis ca este timpul sa investesti in echipamente perfomante atunci ramane sa gasesti si o companie care sa-ti ofere produsele necesare. Aceasta companie poarta numele de Multisign si iti este alaturi cu o gama variata de produse specifice industriei de publicitate si signalistica la un pret mai mult decat avantajos. Oferta este generoasa si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Din categoria de prese termotransfer, compania promoveaza o marca recunoscuta international, totul pentru a-ti asigura cele mai viabile produse. Echipamentele se gasesc in diferite variatii ce prezinta diferite specificatii tehnice. Toate aceste echipamente sunt ideale pentru tiparirea prin transfer termic pe o gama larga de materiale.

Tehnica de tiparire prin transfer termic este poate cea mai uzuala tehnica folosita in personalizarea aricolelor vestimentare. Iti permite realizarea unor modele ingenioase pe materiale de diferite grosimi. Echipamentele care au la baza aceasta tehnica se utilizeaza cu usurinta si rezista in timp. Multisign detine si o gama larga de accesorii pentru echipamentele pe care le comercializeaza. Preturile aferente sunt avantajoase pentru toti clientii.

Personalizarea obiectelor vestimentare poate fi considerata o afacere cu adevarat profitabila. Avand echipamente performante nu te limitezi doar la anumite piese vestimentare. Daca esti interesat de o colaborare avantajoasa cu o companie responsabila, atunci ia legatura cu echipa de la Multisign. Aici vei gasi sprijin in promovarea afacerii si o multime de oferte avantajoase. Pentru a contacta membrii companiei suna la numarul de telefon 0268.274.999 sau trimite un email la adresa info@multisign.ro. Comanda prese termotransfer de foarte buna calitate si personalizeaza cu stil articolele de imbracaminte. Preturile pe care compania le solicita sunt cele mai mici de pe piata. In felul asta ai garantia ca ai investit putin in echipamente performante.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *