Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

ambalaje din carton
Afaceri

Magazine online de ambalaje din carton

Transportul diferitelor produse, alimentare sau nu, trebuie sa se faca in ambalaje. Exista produse care pot fi transportate in ambalaje din plastic, insa un numar mare de produse este indicat sa fie transportate in ambalaje din carton. Acestea au un pret relativ mic, sunt rezistente si pot fi depozitate si transportate foarte usor, deoarece se pliaza. De asemenea, sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece de pot recicla. In cazul in care reciclarea nu este posiibila, trebuie sa stiti ca timpul de descompunere pentru ambalaje din carton este relativ mic. Totusi, este indicat sa le reciclati, daca aveti posibilitatea.

Ambalaje din carton – dimensiuni

Bineinteles ca avand in vedere diversitatea de produse care pot fi transportate in ambalaje din carton, este necesar ca acestea sa aibe diferite dimensiuni. Majoritarea producatorilor de ambalaje din carton le pun la dispozitia clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe dimensiuni. Daca insa considerati ca doriti sa cumparati produse de alte dimensiuni decat cele standard, va trebui sa discutati cu reprezentantii producatorului. Pretul acestora va depinde nu doar de cantitatea de ambalaje din carton comandata, ci si de tipul de carton utilizat. Pretul aferent imprimarii unei imagini sau a unui text se va adauga bineinteles la costul final.

Ambalaje din carton – preturi

Producatorul de ambalaje din carton este cel care va stabili pretul de vanzare al produselor. Acesta va depinde in principal de tipul de carton. Exista carton de tip II, carton de ti II si carton de tip V. Cartonul de tip II este format din doua straturi de carton, cartonul de tip II din trei straturi si cartonul de tip V din cinci straturi de carton. Pretul va depinde bineinteles si de dimensiunea ambalajelor. Este posibil sa personalizati ambalaje din carton prin imprimarea unei imagini sau al unui text. Pretul acestor operatiuni va depinde de complexitatea lor, astfel incat pentru a stii care urmeaza sa fie pretul final, va trebui sa discutati direct cu producatorul.

Daca nu doriti sa va pierdeti timpul vizitand mai multi producatori de ambalaje din carton, puteti sa va documentati utilizand mediul online. Exista posibilitatea de a cumpara din magazine online ambalaje din carton, insa daca va doriti sa comandati un numar mare de produse, este indcat sa luati legatura cu producatorul. Avand in vedere ca este nevoie de o perioada de timp destul de mare pentru realizarea comenzii, veti putea discuta in legatura cu modalitatile de livrare. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de ambalaje din carton care sa aibe dimensiuni personalizate, va fi necesara o astfel se discutie. Cei mai multi producatori de ambalaje din carton se ocupa de transportul produselor pana la adresa specificata de dvs. in formularul de comanda. Costul sericiilor de transport este de zero in cazul in care valoarea comenzii depaseste o anumite suma de bani. Daca doriti sa cumparati ambalaje din carton, dar inca nu ati gasit un producator, va recomandam sa accesati site-ul www.Prodamco.ro unde veti gasi mereu produse si servicii de calitate.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *