Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Multitech – Exhaustoare laser

Indiferent de industria in care va desfasurati activitatea, mai devreme sau mai tarziu veti avea nevoie de exhaustoare laser, dispozitivele ce va vor elimina fumul rezultat din aplicatiile laser. Si de sa mai astepti? Apeleaza chiar azi la produsele prezentate de Multitech.

Unde gasesc exhaustoare laser?

Compania Multitech are sediul central la Brasov si s-a specializat in domeniul distributiei de echipamente si consumabile de codificare si marcare. Avem placerea de a lucra cu cei mai buni producatori la nivel mondial. Va recomandam o gama larga de produse: laser gravura, laser gravare, gravare materiale, statii marcare, marcatoare produse, exhaustoare laser, imprimante etichete, imprimante industriale, imprimante etichete mobile, imprimante Videojet, imprimanta cod de bare, scannere, terminale mobile, cerneluri imprimante, riboane, aplicator etichete, aparate marcare micropercutie, masini codificare, masini etichetat, aplicatii software la comanda.

Cum aleg exhaustoare laser?

Exhaustoarele laser sunt aparatele ce au rolul de a evacua fumul rezultat din aplicatiile laser. Firma noastra dispune de exhaustoare laser de diferite debite de aer: 180 mc/h, 300 mc/h sau 380 mc/h.

Bofa International este cel mai bun producator mondial de echipamente specifice extractiei fumului si filtrarii aerului.

Bofa AD Access cu un debit de aer de 180 mc/h

Este un dispozitiv ce are rolul de a evacua fumul, special creat pentru aplicatii ce au randament mic sau mediu. Caracteristici generale: dispune de filtre in trei trepte: pre-filter, HEPA-filter, carbon activ; costuri reduse pentru inlocuirea filtrelor, indicator ce precizeaza starea filtrului, nivel redus al zgomotului.

Bofa AD PVC IQ cu un debit de aer de 300 mc/h

Utilizat impotriva fumului coroziv ce este generat in timpul prelucrarii cu laser a PVC-ului. Caracteristici generale: senzori de gaze VOC si HCL, beneficiaza de un sistem de operare Bofa IQ, tehnologie „Easi-Seal” si Reverse Flow, Automatic Flow Control, ecran LCD, monitorizare independenta a starii filtrelor.

Bofa AD Oracle IQ cu un debit de aer de 380 mc/h

A fost proiectat special pentru aplicatii cu randament ridicat. Caracteristici generale: sistem de operare Bofa IQ, Automatic Flow Control, Tehnologie Reverse Flow, monitorizare independenta a starii filtrelor, ecran LCD.

Cu ce ma ajuta exhaustoare laser?

In scopul de a va convinge ca produsele noastre sunt esentiale in munca pe care o desfasurati, va vom prezenta cele mai importante avantaje de care puteti sa beneficiati: costuri reduse pentru inlocuirea filtrelor, amprenta mica la sol, sunt fiabile, rezistente si au o constructie robusta, atat instalarea, cat si utilizarea si intretinerea se efectueaza foarte usor, prezinta un nivel redus al zgomotului, sunt ideale pentru un mediu curat, lipsit de mirosuri, si lista poate continua.

Pentru a asigura o viata indelungata componentelor optice ale laserelor, ca prin urmare sa nu se piarda calitatea marcajului, este bine ca filtrul sa fie curat.

Pentru o prezentare amanuntita a produselor pe care le detinem, va invitam sa ne cautati si in mediul online. Accesati pagina multitech.ro. Ne bucuram de o echipa priceputa, corect intruita sa va raspunda tuturor cerintelor. Dispunem de produse de calitate, la preturi competitive, si va garantam servicii personalizate in functie de necesitatile fiecaruia.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *