Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Niba Logistic Va Ofera Siguranta in Trafic cu Balize Antiorbire

A fi un sofer bun inseamna pregatire, concentrare si atentie. Dar pe timp de noapte mai este nevoie de un mic ajutor pentru ca traficul sa se desfasoare in siguranta: balize antiorbire.

Firma Niba Logistic, inffintata in 2007, are ca obiectiv proiectarea, producerea si comercializarea echipamentelor si indicatoarelor de trafic si siguranta rutiera, dand o mare importanta inovatiilor, problemelor de mediu si a sigurantei in trafic.

Ce sunt balizele antiorbire?

Balizele antiorbire sau panourile antiorbire au un rol foarte important in momentul in care o masina ruleaza din sens opus, pe timp de noapte. Farurile acesteia por orbi soferii din sens opus riscand producerea unui accident. Ei bine, balizele antiorbire sunt cele care previn fenomenul de orbire, ceea ce implica mult mai multa siguranta in trafic pentru toti participantii, atat autoturisme cat si pietoni.

Balizele antiorbire oferite de firma Niba Logistic pot fi folosite si pentru marcarea zonelor unde se executa lucrari pe carosabil pentru atentionarea participantilor la trafic. Balizele sunt fabricate din material plastic foarte rezistent de culoare verde cu dubla fata si pot avea montate pe ele materiale reflectorizante. Plasticul din care sunt confectionate este tratat impotriva razelor ultraviolet, iar sistemul de prindere pentru parapetii din beton sau pentru parapetii metalici este fabricat prin injectie dintr-un material foarte rezistent care nu se oxideaza.

Care sunt avantajele balizelor antiorbire fabricate de Niba Logistic?

  • Se pot utiliza pentru traficul rutier, insa si constructiile pot beneficia de pe urma lor;
  • Sunt in permanenta disponibile pe stoc;
  • Ofera siguranta in trafic chiar si pe timp de noapte;
  • Calitate deosebita, Niba Logistic punand mare accent pe acest aspect;
  • Sunt deosebit de rezistente, chiar si la socuri mecanice, dar si la conditii meteo nefavorabile;
  • Au preturi de achizitie avantajoase;

Datorita materialelor de calitate superioara din care sunt confectionate, balizele antiorbire sunt un element cu o lunga rezistenta timp la conditii meteo extreme si la actiunea razelor solare ultraviolete, pastrandu-si intacte aspectul, culoarea si proprietatile fizice. Datorita flexibilitatii lor, panourile nu produc avarii autovehiculelor in caz de impact si nu se deformeaza.

Niba Logistic ofera si alte produse pentru siguranta in traffic, cum ar fi gardurile de protective folosite in scopul devierii traficului sau a mentinerii lui in conditii de siguranta pe portiunea de drum care este functionala, limitatoare de viteza, pentru a forta soferii sa mentina limita legala permisa in zonele de lucru sau lampile de trafic pe timp de noapte. Nu in ultimul rand, compania Niba Logistics executa si pune la dispozitia clientilor si stalpi de parcare esentiali in parcarile aglomerate din orase.

Elementele de signalistica rutiera au o foarte mare importanta in traffic, venind in ajutorul soferilor pentru a asigura o desfasurare cat mai buna a traficului rutier. In cazul in care sunteti o companie care activeaza din domeniul infrastructurii rutiere, apelati cu incredere la produsele companiei Niba Logistic. Datorita balizelor antiorbire nivelul sigurantei in traffic este crescut, astfel scazand numarul accidentelor.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *