Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pergole retractabile

A sta la casa este visul multora dintre noi,mai ales datorita numeroaselor avantaje pe care le avem. Printre produsele de lux care sunt intalnite si la noi in tara la multe case se numara pergolele retractabile. Acestea se gasesc in diverse modele si marimi, la preturi variate. Daca si dumnevoastra doriti sa va cumparati pergole retractabile pentru vila pe care tocmai v-ati construit-o sau pentru restaurantul pe care il administrati, puteti opta pentru magazinul Confort System din Bucuresti.

Ce trebuie sa stiti despre magazinul Confort System de la care puteti achiziona pergole retractabile?

Intotdeauna ne dorim mai mult decat ceea ce deja avem, iar cand situatia financiara ne permite, putem opta pentru produse care ne aduc un plus de confort si ne ajuta sa ne relaxam. Confort System isi propune tocmai sa va ofere confortul la care visati prin produse de inalta calitate. Puteti cumpara copertine, pergole retractabile, rulouri aluminiu, marchize, materiale pentru inchiderea teraselor etc. Echipa Confort System se ocupa si cu repararea si lucrarile de intretinere pentru rulouri, copertine, componente ale acestora.

Ce tipuri de pergole retractabile puteti cumpara de la magazinul Confort System?

Confort System va propune trei tipuri de pergole retractabile:

Pergole retractabile aluminiu

Pergola Floper se inchide si deschide in numai cateva minute; protejeaza spatiul peste care este montata de capriciile vremii, inclusiv de radiatiile ultraviolete. Se monteaza usor si poate fi folosita pe toata durata anului. Daca doriti, puteti folosi si iarna Floperul in combinatie cu casetele de plastic transparent, terasa se va inchide in totalitate. Poate acoperi o suprafata cu o lungime de maxim 15 metri, avand o deschidere de 10 metri dintr-o singura bucata. Aceste pergole retractabile aluminiu Floper sunt supuse la un test de rezistenta care a demonstrate faptul ca pot rezista la un vant cu o viteza de pana la 90 de kilometri pe ora. Asadar, puteti fi siguri ca aceste pergole retractabile vor rezista in cazul unei furtuni sau a unui viscol puternic.

Pergole retractabile rulabile

Se preteaza pentru diverse locatii: vile, terase de vara, restaurante, terase pe malul marii etc. Mentenanta unor pergola retractabile rulabile este foarte usoara, indepartarea corpurilor care ajung pe suprafata exterioara a panzei se poate realiza cu ajutorul unui pamatuf electrostatic sau deschiderea de mai multe oria pergolei. Rularea unei pergole poate fi realizata fie prin actionare electrica, fie prin actionare manuala, avand astfel posibilitatea de a regla nivelul de umbra de care doriti sa va bucurati dumneavoastra si cei dragi.

Trebuie mentionat faptul ca in functie de preferintele si nevoile pe care le aveti va puteti personaliza pergolele sau copertinele pe care doriti sa le cumparati de la magazinul Confort System.

Pergole retractabile falduri

Confort System- cea mai buna alegere pentru pergola retractabile de inalta calitate

Nu ezitati sa va cumparati pergole retractabile pentru a va bucura de soare si frumusetea naturii intr-un spatiu intim protejat de intemperii si sigur. Daca aveti nevoie de mai multe informatii, puteti accesa site-ul confortsystem.ro. De asemenea, puteti lua legatura cu reprezentatii Confort System din Capitala prin telefon sau e-mail.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *