Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

parchet stratificat
Arhitectura - Constructii

O alegere foarte buna este parchetul stratificat

Pentru cei mai multi dintre noi amenajarea locuintei noastre joaca un rol extreme de important in crearea unei ambiente perfecte. Cu toate acestea ne place sa ne mandrim si ca locuinta noastra este frumoasta, confortabila si primitoare. Dar ce ne facem atunci cand invitam niste prieteni la noi si avem o pardosea destul de invechita si urata? Primul lucru pe care il vor observa la caminul dumneavoastra este acesta. Pentru aceasta va putem spune ca parchetul este cel mai bun tip de pardosea. Parchetul este de mai multe feluri, si anume: parchet laminat, parchet masiv si parchet stratificat.

Pretul parchetului stratificat

Cea mai buna alegere pentru dumneavoastra este parchetul stratificat deoarece acesta este o solutie ieftina, foarte durabila si estetica care se potriveste oricarui interior. Parchetul stratificat este o solutie ecologica deoarece acesta nu mai necesita fixarea lui cu ajutorul unui adeziv. Acesta dispune de un sistem click care are avantajul de a fi montat cu precizie si foarte rapid. Mai trebuie sa stiti ca acest parchet stratificat este compatibil si cu incalzirea prin pardosea, deci daca doriti sa aveti si incalzire prin pardosea, parchetul stratificat este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Parchetul stratificat este acea pardosea care ofera oricarei incaperi al locuintei dumneavoastra in care este montat o frumusete, caldura, si eleganta si astfel ii mareste valoarea caminului dumneavoastra. Parchetul stratificat se gaseste intr-o mare varietate de modele dar si de culori, iar scopul principal al acestuia este sa ofere un aspect estetic placut in orice incapere in care este montat. De asemenea, acesta este un bun izolator, atat termic cat si fonic, ceea ce il face foarte apreciat de catre clienti.

Parchetul stratificat se gaseste in 2 tipuri de modele si anume: un prim model este cel dublustratificat care este realizat din 2 straturi de lemn lipite intre ele, iar un al doilea model de parchet stratificat este cel triplustratificat care este realizat din 3 straturi de lemn lipite intre ele. Trebuie de mentionat ca primul strat de lemn din acest parchet stratificat este mai gros ceea ce ii ofera parchetului o duritate mult mai mare rezistenta la zgarieturi dar si o durabilitate mult mai mare. Celelalte 2 straturi, in cazul parchetului triplustratificat, adica cel din mijloc si cel de la baza sunt confectionate din esente de lemn de rasinoase, de exemplu bradul, care prezinta o rezistenta deosebit de ridicata.

Pretul acestui parchet stratificat www.decolandia.ro difera in functie de tipul de parchet pe care il alegeti, dublustratificat sau triplustratificat, dar si de esenta din lemn din care este realizat. Pretul acestui parchet stratificat poate incepe de la 120 lei MP si poate ajunge chiar si pana la 280 lei MP.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *