Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Exteriorul cladirilor va arata perfect cu tencuiala decorativa de la Sipo!

Aspectul estetic al unei cladiri este la fel de important atat la interior, cat si la exterior. Dimensiunea cladirii nu este un element foarte important pe cat este, de fapt, bunul gust si arhitectura.  In acest sens, este important ca in momentul decorarii  casei, cladirii de birouri pe care o detii sau a oricarui alt spatiu, sa alegeti materiale de calitate superioara. Sipo recomanda cu incredere de fiecare data, sortimentele de tencuiala decorativa pe care le comercializeaza, fiind constient de calitatea acestora.

Comanda acum tencuiala decorativa de la Sipo si cladirea ta va capata un aspect deosebit!

Tencuiala decorativa de la Sipo asigura frumusetea exterioara a cladirilor ceea ce inseamna ca nu trebuie sa mai stati pe ganduri si sa o comandati acum! Dupa cum bine probabil stiti deja, tencuiala decorativa este acel ultim strat care se aplica la exteriorul cladirii avand rol estetic, dar si unul de protectie impotriva intemperiilor. In functie de preferintele fiecaruia dintre voi, puteti opta pentru tencuiala decorativa cu aspect mai zgrunturos sau mai fin, de diferite culori.

Despre tencuiala decorativa

Acest produs este, in general, obtinut dintr-un amestec de ingrediente minerale, rasini, pigmenti, apa si aditivi. Toate sortimentele de tencuiala decorativa disponibile in oferta noastra permit zidurilor sa respire ceea ce inseamna ca vaporii de apa pot circula constant astfel incat sa se evite formarea de igrasie la interior. In cazul in care nu va pricepeti foarte bine la aceste produse si nu stiti ce tip se potriveste cel mai bine necesitatilor voastre, este recomandat sa apelati la consultanta de specialitate asigurata de catre reprezentantii companiei noastre.

Tencuiala decorativa este de mai multe tipuri:  acrilica, mozaic, siliconica, silicatica etc. De asemenea, un alt aspect important pe care este necesar sa il cunosti este acela ca grosimea stratului de tencuiala este data de marimea granulatiei tencuielii si ca un astfel de strat care este prea gros poate impiedica structurarea optima a materialului, in timp ce unul prea subtire poate reduce gradul de protectie oferit.

Mai multe despre tencuiala decorativa

Toate tipurile de tencuiala decorativa se pot colora in diverse nuante asa ca acest aspect nu va reprezenta nicio problema.  Preturile pe care le practicam sunt mai mult decat avantajoase, accesibile oricarui buzunar, iar calitatea este garantata. In functie de tipul de tencuiala decorativa pentru care optati, acesta se poate aplica pe diverse suprafete: gleturi de ipsos si var, tencuieli uzuale de var-ciment, placi de gips-carton etc.

Produsele noastre sunt rezistente la intemperii, modificari de temperatura, lovire, zgariere, factori chimici, poluare etc.

Despre Sipo

Pe langa oferta diversificata si bogata de tencuiala decorativa, compania noastra va pune la dispozitie si: adezivi, amorse, vopsea lavabila, grunduri, vopsea pentru tigla si acoperis, chit pentru rosturi, gips carton etc. Produsele noastre sunt atent selectionate, acestea apartinand unor producatori renumiti in domeniu: Ceresit, Masterplast, Knauf, Webwe Saint Gobain, Deutek, Azur etc.

Pentru comenzi si detalii suplimentare, nu ezitati sa luati legatura cu echipa noastra de specialisti. Va stam cu placere la dispozitie in orice moment si promitem o colaborare deschisa, flexibila si eficienta!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *