Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

design interior
Arhitectura - Constructii

O casa superba cu un design interior corespunzator

Fiecare isi face un design interior dupa placerile sale proprii. Un design interior trebuie sa fie neaparat original pentru a atrage priviri uimite si pline de admiratie. Dar multi se ciocnesc cu probleme legate de amenajarea locuintei, nu putem alege materialele corespunzatoare, nu ne putem decide cu sistemul de iluminat si care vor fi corpurile de iluminat corespunzatoare, care va fi mobilierul perfect interiorului si propriilor placeri a locatarului si inca multe alte griji. Daca locatarii sunt sot si sotie atunci echipa va cere ideile ambilor si le vor combina in modul placut amindurora, pentru a contura perfect ideile sale originale. Pentru a avea un design interior corespunzator este nevoie sa facem mai intii planul pentru a nu gresi cu ceva.

Greseli in design interior

Multi fara sa stie comit cinci greseli in design interior si amenjarea locuintei.

– Multi aleg obiectele pentru amenajare inainte de a concepe insusi planul, ceea ce este un dezavantaj enorm uneori putind provoca pierderi majore de bani, si sa aduni lucruri de care nu ai nevoie si pot ocupa loc in plus in locuinta.
– Se intimpla cind clientul alege un tip de imagine care nu convine parametrilor casei. De exemplu in imagine camera este foarte inalta si candelabrul este principala atractie a case si clientul dispune doar de garsoniera. Sau intr-o revista au observat ca podul este din lemn si cu semineu, cu largi si destul de generoase geamuri in care se vad minunate creatii a naturii, dar intr-adevar este o camera mica cu geamuri la fel de mici ce au o vedere spre o autostrada neatractiva.
– Supraaglomerarea camerelor la fel este frecventa, si este o greseala uriasa fiindca camera trebuie sa respire, sa fie luminoasa si sa emane sentiment. Cum se poate supraaglomera o camera? Anume prin combinarea nerationala a culorilor, texturilor si formelor, fara sa se gindeasca la cum se vor contopi cu lumina.
– De multe ori clientii doresc sa emite ceea ce doresc si ceea ce au vazut, ei doresc un tavan superb si interesant, dar nu beneficiaza de inaltimea potrivita pentru a-l admira complet.
– Si o greseala fiind banalitatea, ceea ce nu-si dau seama clientii.

Structura cladirii in dorinta designului interior

Suntem o echipa profesionala care intelege limbajul proiectului, si va tine cont mereu de dorintele clientului sau, pentru a avea parte de un proiect original. Stim sa planificam perfect un spatiu, pentru a avea parte doar de avantaje. Cunosc cum interactioneaza culoarea, textura si forma cu lumina. Ei tin cont de structura cladirii pe care o vor amenaja. Trebuie sa avem parte de un design interior perfect ceea ei ne vor ajuta.
Design interior atractiv
Suntem o echipa prietenoasa, talentata, tinara si creativa care va vor bucura cu faptul ca stiu cum sa combinam imaginatia si cunostintele vaste in a crea un design interior nou a casei tale. Ne daruim muncii cu totul pentru a-ti satisface placerile.

Detalii pe WWW.logosidesigninterior.Ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *