Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Publicitate online

O medalie pentru cel mai bun

Atunci cand recompensele nu inseamna numai munca, dedicatie si pasiune, atunci este momentul in care orice sportiv primeste o medalie drept recunoastere a meritelor sale. Toata munca incapsulata intr-un singur obiect circular ramane drept marturie a performantei cuiva intr-un anumit domeniu indiferent ca vorbim despre sport, muzica sau un loc de munca. Medaliile iti dau imaginea de om care esti cu adevarat priceput la ceva, ca te-ai remarcat prin a fi cu adevarat bun, mai presus de ceilalti care si ei la randul lor au fost la fel de bine pregatiti. O medalie reprezinta incununarea succesului la zecile de ore de munca depuse pentru a castiga o competitie, pentru a deveni cel mai bun.

De exemplu in competitiile sportive sunt necesare zeci de ore de pregatire, de priceperea unui antrenor bun si desigur de talentul si iubirea fata de un anumit sport al celui care se antreneaza. Pe durata intregii competitii fiecare se straduieste sa fie cel mai bun dintre toti dar in final numai trei au parte de o astfel de recunoastere. Intreaga competitie este intesata de emotiile concurentilor dar si a celor care ii sustin. Fiecare concurent, cu inima cat un purice asteapta decizia juriului iar numele celor trei care s-au calificat a fi cei mai buni este strigat iar bucuria victoriei ii invadeaza si primesc flori, felicitari de la antrenori, familie, prieteni, juriu dar si medalii si trofee pe care sa le pastreze drept amintire pentru a le aduce aminte ca la un moment dat au fost cei mai buni la ceva.

Mai mult decat victorie, o medalie este o onoare

Medaliile nu sunt realizate numai pentru a fi utilizate pentru recompensarea celor mai buni din cadrul competitiilor sportive, veteranii de razboi de exemplu poarta cu mandrie medaliile lor cu ajutorul carora arata lumii ca ei au fost supravietutorii unui razboi crancen ce a salvat tara de cotropitori. Pe de alta parte medaliile sunt utilizate si in lumea afacerilor unde se premiaza cel mai bun vanzator al anului, cel mai bun afacerist, cel mai bun negociator si asa mai departe.

Medalia ca si ornament si dinstinctie

Domeniile de utilizare a medaliilor sunt foarte variate si de fiecare data cand sunt privite ne trezesc admiratie si respect fata de persoanele care o poarta.

Nu este neaparat necesar ca o medalie sa fie utilizata numai in competitii acestea pot fi purtate ca ornamente sau bijuterii, se pot oferi la aniversari ale unor institutii, ca distinctii si asa mai departe.

Daca este sa privim inapoi in istorie, medaliile au avut o mare raspandire in Antichitate. In timpul renasterii moda lor a revenit multumita lucrarilor italianului Pisanello care a creat o medalie celebra aproximativ in anul 1438 revolutionand aceasta moda a purtarii medaliilor in randul italienilor.

In concluzie medaliile reprezinta incunuarea succesului, modul de a arata ca esti cel mai bun, modul prin care este recunoscut si rasplatit efortul tau pentru a salva un stat si asa mai departe.

Valoarea medaliilor nu se masoara in bani, valoarea acestora se masoara cu fapte si merite pentru care au fost primite acestea. Tocmai de aceea, echipa de la MiCO Promotion oferim o deosebita atentie acestor medalii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *