Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Odette Ballet School o scoala de balet profesionala pentru copiii talentati

Ai un copil talentat caruia ii place sa danseze? Ii place sa asculte muzica si sa danseze pe ritmuri clasice? Daca consideri ca ar trebui sa urmeze cursuri de specializare atunci ar trebui sa iei in considerare scoala de balet Odette Ballet School. Este o scoala special amenajata unde copiii pot invata sa danseze intr-un mod elegant si unde isi pot dezvolta talentele. Cu siguranta ca aceste cursuri vor deschide usi spre viitor in lumea baletului. Este o sansa de care copilul tau merita sa beneficieze.

Scoala de balet Odette Ballet School este deschisa pentru copiii talentati

Baletul reprezinta o arta, un mod de exprimare, un dans gratios. Nu multa lume poate percepe ceea ce baletul exprima. Cu toate astea exista si copii talentati care doresc sa danseze intr-un stil elegant, pe o muzica clasica. Pentru acestia exista scoala de balet Odette Ballet School. Este o scoala aflata in Bucuresti unde cursurile sunt impartite pe categorii de varsta, in functie de nivelul de pregatire. Aici copiii primesc o instruire corecta si au posibilitatea sa participe la diferite concursuri. Cursurile sunt implementate astfel incat sa fie flexibile si sa nu oboseasca elevii. Important de mentionat este faptul ca aceste cursuri de dans clasic sunt coordonate de prof. Coordonator si coregraf Popescu Daniela Carmen. Este o persoana responsabila care stie sa lucreze cu elevi de toate varstele, o persoana capabila sa duca mai departe aceasta minunata arta.

Rezultatele au fost de fiecare data uimitoare, iar acestea depind foarte mult de iscusinta profesorului si de talentul elevului. Fiecare copil isi descopera talentele inca de la cele mai fragede varste. Din acest motiv este bine sa te orientezi pentru viitorul copilului tau inca de la inceput. Cursurile pot duce la performante, iar copilul tau poate deveni o persoana cunoscuta in lumea baletului.

Pentru micutul tau alege o scoala de balet profesionala

Copiii, si in special fetitele, sunt atrasi de acest dans clasic. Baletul nu se poate invata fara un instructor specializat. Pentru a ajunge la performante sunt necesari ani grei de studiu, insa rezultatele sunt de fiecare data satisfacatoare. Cursurile se desfasoara intr-o clasa special amenajata, ce dispune de toate facilitatile necesare. Aici elevii invata tehnici de dans, invata sa dezvolte rezistenta fizica, psihica si emotionala.

Inca de la inceput cursurile sunt impartite in trei grupe: incepatori, avansati si de performanta. In aceste grupe sunt repartizati elevii care sustin proba de evaluare. In urma rezultatelor se determina in ce grupa este incadrat fiecare elev.

Pentru ca micutul tau sa aiba sansa la un viitor minunat in lumea baletului, alege sa-l inscri la scoala de balet Odette Ballet School. Aici va cunoaste prieteni la fel de talentati si va lega prietenii frumoase. Cursurile sunt flexibile si accesibile ca si pret. Pentru a inscrie copilul la scoala de balet suna la numarul de telefon 0745.577.991 sau trimite un email la adresa danielacarmenp@gmail.com. In cadrul acestei unitati, copilul tau va invata sa danseze elegant si corect. Alege scoala de balet Odette Ballet School pentru un viitor minunata in lumea baletului.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *