Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Sport

Rentarm-Inchiriere arme. Solutii complete, preturi negociabile!

O firma de paza eficienta, gata sa intervina in orice situatii, are in doatarea sa armamentul adecvat. Chiar daca sunt rare cazurile de utilizare a armamentului din dotare, prezenta acestora in arsenalul unei firme de paza este obligatorie. Armamentul si utilizarea lui trebuie sa indeplineasca toate conditiile impuse de lege si in plus, trebuie sa ofere protectie deplina in cazuri de mare risc.

Cauti o firma specializata in servicii de comercializare si inchiriere arme pentru firmele de pasa si securitate? Contacteaza-i pe cei de la Rentarm si profita de ofertele avantajoase.

Rentarm ofera spre inchiriere firmelor de securitate privata, in conditiile legii, pistoale de paza si aparare marca MAKAROV, calibrul 9X18 mm si munitia necesara executarii serviciului.

Serviciul de inchiriere arme include nu doar dotarea cu armament (pistoale, incarcatoare, toc, verga si cartuse) a firmelor de paza, ci si service pentru arme+pregatire specifica pentru utilizarea lor.

Preturile sunt negociabile in functie de numarul de seturi solicitat si de perioada de inchiriere arme.

Inchiriere arme-Pentru o dotare ca la carte!

Urmariri ca in filme, descinderi, focuri de arma si lupte corp la corp. Chiar daca pare un scenariu de film politist, aceste actiuni intra in rutina unei firme de securitate. Exista situatii limita in care agetii de securitate sunt supusi unui pericol enorm. Pentru ca interventiile sa fie prompe si solutionate cu brio, agentii trebuie sa dispuna de un echipament adecvat.

Dotari firme si agenti de securitate

Firmele de securitate trebuie sa dispuna de dispecerat cu tehnica de ultima generatie pentru monitorizare, de masini pentru transport valori dar si de masini de interventie. La randul lor, agentii de securitate trebuie sa aiba dotari adecvate, pentru un plus de eficienta.

Din echipamentul unui agent de securitate fac parte: uniformele standard, stiatiile de emise-receptie, vestele antiglont, spray-urile lacrimogene, castile antiprotectie si.. cel mai important, armamentul.

Armamentul firmelor de securitate. Cand se utilizeaza arma din dotare?

Legea spune ca, personalul contractual care desfasoara activitati de paza, dotat cu arme legale de aparare si paza, poate face uz de arma in caz de legitima aparare ori stare de necesitate potrivit legii.

Se poate utiliza arma din dotare atunci cand folosirea altor mijloace de imobilizare nu dau rezultate sau pentru asigurarea apararii oricarei persoane impotriva unor violente iminente. De asemenea, arma din dotare mai poate fi utilizata pentru imobilizarea unei persoane care se opune prin violenta sau incearca sa fuga. Utilizarea armei se face numai dupa somatie!

Rentarm-Inchiriere arme, de la A la Z

Fie ca doresti sa achizitionezi arme ori doar sa le inchiriezi pe baza de contract, Rentarm iti sta la dispozitie!

Rentarm are ca principal domeniu de activitate comercializarea, inchirierea, importul/exportul, precum si depozitarea de arme si munitii letale si neletale conform cerintelor fiecarui client in parte.

Un pachet de inchiriere arme contine: pistol, 2 incarcatoare, toc, vergea si 12 cartuse. Putem asigura, conta cost, munitie necesara executarii tragerilor de armamet, precum si pregatirea specifica pentru utilizarea armelor.

In plus, Rentarm ofera servicii de consiliere in alegerea corecta a armamentului (in functie de uzul pe care clentii doresc sa il dea armelor respective).

Pentru inchiriere arme, acceseaza www.rentarm.ro. Aici vei gasi mai multe informatii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *