Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Medicina

Optimed Medical e o clinica de oftalmologie la care vii de drag

Controalele periodice la medic ar trebui sa devina o rutina. Totusi, sunt multi oameni carora le e frica de doctori, asa ca nu ajung la spital sau in cabinetele lor decat atunci cand durerile devin insuportabile.

Pentru multi aceasta teama nejustificata vine din copilarie, cand au un dentist le-a tratat o carie sau o asistenta medicala le-a facut o injectie. Frica i-a facut sa creada ca durerea pe care au simtit-o a fost foarte puternica.

Ideal ar fi ca fiecare copil sa fie educat in asa fel incat sa inteleaga ca medicul e un prieten si un dusman. Multe afectiuni trebuie sa fie tratate din stadiul incipient casa poate fi vindecate complet. Amanarea vizitei la medic face imposibila diagnosticarea timpurie si inceperea unui tratament eficient.

Unii oameni se tem de dentist asa cum altii se tem de inaltimi sau de zborul cu avionul. Din fericire, teama de oftalmolog nu e la fel de mare, asa ca vizita la o clinica oftalmologie ar trebui sa se faca intotdeauna cu zambetul pe buze.

Daca esti intr-o perioada in care cauti o clinica oftalmologie in Bucuresti unde sa primesti toate raspunsurile la intrebarile despre sanatatea ochilor tai, Optimed Medical e cea mai buna alegere.

Optimed Medical, o clinica oftalmologie pentru toata familia

Atunci cand trec pragul unui cabinet medical, oamenii o fac uneori cu teama. Nu stiu ce vor afla despre starea lor de sanatate. Medicii ii intimideaza si le e frica de felul in care vor fi tratati. Cei care aleg o clinica oftalmologie asa cum este Optimed Medical nu trebuie sa-si faca astfel de griji. Personalul medical de aici se straduieste sa creeze o atmosfera placuta. Pacientul trebuie sa fie relaxat si sa aiba curajul sa-i puna intrebari medicului si sa-i ceara explicatii.

Toate investigatiile oftalmologice se fac la Optimed Medical cu aparatura de ultima generatie. Personalul medical are pregatirea, experienta si pasiunea necesara pentru a transforma interactiunea cu pacientul intr-o experienta placuta pentru acesta.

Clinica oftalmologie in Bucuresti

Persoanele care poarta ochelari de vedere stiu deja cat de important este ca din cand in cand sa mearga la un control oftalmologic. Ei pot sa afle astfel daca li s-au schimbat dioptriile si daca au nevoie de alti ochelari. Controlul de rutina la o clinica oftalmologie poate sa depisteze si eventualele afectiuni. Medicul oftalmolog e in masura sa recomande un tratament potrivit pentru fiecare afectiune a vederii.

Bolile ochilor se transmit de la parinti la copii in proportie de 50%. Acesta e motivul pentru care in familiile in care exista persoane cu afectiuni oculare copiii trebuie sa fie dusi la o clinica oftalmologie de la cele mai fragede varste. In cazul in care afectiunea s-a transmis de la parinti la copii, micutii au posibilitatea sa primeasca un tratament adecvat. Amanarea tratamentului poate avea consecinte negativ pe termen scurt sau pe termen lung.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *