Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

agentie imobiliara Herastrau
Imobiliare

Otho Estate, mai mult decat o agentie imobiliara Herastrau

Bucurestiul, sau Micul Paris este un oras al contrastelor. Capitala Romaniei este locul unde orice provincial (persoana care locuieste inafara Capitalei) va putea simti adevaratul tumultu al ritmului de viata care poate fi regasit doar in Bucuresti. Zilnic zeci, poate sute de persoane aleg sa isi continue sau sa profite de un nou inceput mutandu-se in Capitala, iar cum cel mai important aspect al acestui pas este gasirea unei locuinte, Otho Estate, o agentie imobiliara Herastrau vine in ajutorul tuturor celor care ne calca pragul prin oferte variate, perfecte pentru orice nivel de asteptari si nu numai.

O agentie imobiliara Herastrau inclinata spre nevoile dumneavoastra

Cu o vasta experienta ca si agentie imobiliara Herastrau Otho Estate ofera tuturor clientilor dar si persoanelor care cauta un sprijin in gasirea de clienti, servicii profesionale de mediere a vanzarilor, inchirierii dar si cumpararii de apartamente, case, vile, proprietati de lux si nu numai la un nivel net-superior fata de cel al altor agentii imobiliare. Si pentru ca foarte multe familii aleg Bucurestiul ca un nou inceput, dorim ca in acest articol sa primivim subiectul gasirii unei noi case dintr-un aspect unpic mai diferit.
Orice familie cu unul sau mai multi copii stiu cat de greu se pot adapta uneori cei mici la schimbarile prilejuite de mutarea intr-un oras la fel de mare ca si Bucuresti. Rolul nostru ca si agentie imobiliara Herastrau este acela de a ne asigura ca oferim clientilor nostri caminul perfect pentru a putea porni la un nou drum. Pentru a reusi acest lucru, echipele noastre de consultanti tin cont de toate aspectele ce tin de alegerea unui camin. Incepand cu pozitionarea sa fata de locurile de munca ale parintilor, pana la nivelul de zgomot ambiental al zonei si chiar si de factorul social.

Factorul psihologic al mutarii asupra celor mici

Factorul social este cel care are o amprenta foarte puternica asupra membrilor mai mici ai unei familii deoarece copii sunt cei mai sensibili la schimbarile acestui aspect, insa odata plasati intr-un mediu social nou, acestia, daca sunt incurajati isi vor face fara probleme noi prieteni. Tot ceea ce dumneavoastra, in calitate de clienti la o agentie imobiliara Herastrau ca Otho Estate, este sa ne spuneti ce doriti, iar expertii nostri vor depune toate eforturile necesare pentru a va putea oferi exact ceea ce cautati, sau chiar sa va depasim asteptarile.
Atunci cand vine vorba de mutarea intr-un alt oras parintii trebuie sa discute acest lucru chiar si cu cei mici deoarece astfel vor reusi sa diminueze impactul psihologic pe care aceasta mutare il va avea asupra celor mici. Parintii de asemenea, trebuie sa le explice celor mici motivele pentru care respectiva mutare este necesara punctand in primul rand aspectele pe care copilul le poate considera ca fiind placute.
Asadar, prezenta unei gradinite invecinata cu proprietatea, parcul situat foarte aproape de casa sau alte atractii sunt aspecte pe care noi, ca si agentie imobiliara Herastrau le luam in considerare pentru a le oferi tinerelor familii cu copii optiuni care sa vina in intampinarea celor mici, dar si a celor mari. Va asteptam asadar pe  Bdul. Nicolae Titulescu nr. 1, cladirea A7, corp 2, etaj 6, sector 1, Bucuresti dar si pe pagina noastra, www.otho.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *