Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

vas hidrofor 200l
Instalatii

Pe shop-einstal.ro gasesti vas hidrofor 200l la super pret

Ai nevoie de un vas hidrofor 200l? Nu vrei sa investesti prea mult, dar ai nevoie de echipamente de calitate? Pentru tine si pentru clientii care au nevoie de produse specifice instalatiilor termice si sanitare exista Expert Instal Group. O companie recunoscuta pentru echipamentele moderne pe care le comecializeaza. Toate acestea fiind fabricate de producatori de top.

Investeste intr-un vas hidrofor 200l rezistent

Care este rolul unui vas hidrofor? Este utilizat in instalatiile de pompare a apei si are rolul de a asigura un debit constant al apei catre consumatori. Ca si structura, un vas hidrofor 200l reprezinta un recipient cilindric care lucreaza sub presiune. Vasul este rezistent astfel incat sa faca fata solicitarilor.
Compania Expert Instal Group distribuie diferite modele de vase pentru pompe si hidrofoare. Acestea difera in general in functie de capacitatea recipientului. In functie de capacitate vasul poate fi orizontal sau vertical. Vasul hidrofor 200l pe care compania il promoveaza rezista la temperaturi cuprinse intre 0 grade Celsius si 100 grade Celsius. Ca si dimensiuni, acest vas are un diametru de 600 mm si o inaltime de 1085 mm. Vasul lucreaza la o presiune de 10 bari. Membrana existenta in cadrul vasului este interschimbabila. Este exact produsul de care aveai nevoie pentru a beneficia de un debit constant al apei.

Expert Instal Group comercializeaza vas hidrofor 200l la cel mai bun pret

De ce ar trebui sa apelezi la Expert Instal Group pentru vas hidrofor 200l? Deoarece vei beneficia de un produs de buna calitate pentru care nu vei investi mai mult decat este necesar. Preturile solicitate sunt corecte si sunt cele mai mici de pe piata. Expert Instal Group doreste sa ajute clientii cu produse de calitate exemplara asa ca a ales sa colaboreze cu producatori renumiti. Oferta promovata este variata si nu se rezuma doar la pompe si hidrofoare. Intreaga oferta este disponibila in cadrul magazinului virtual shop-einstal.ro. De aici clientii pot comanda rapid produsele dorite. Expertii de la Expert Instal Group ofera mai multe informatii pentru ca viitorii clienti sa aiba garantia ca au achizitionat produsele care se potrivesc cel mai bine cu necesitatile lor. Compania se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva.
Expert Instal Group s-a axat pe echipamente moderne care au la baza o tehnologie de ultima ora. Acestea sunt executate din materiale rezistente si au siguranta in exploatare. Oferta pormovata cuprinde diferite tipuri de apometre, armaturi, boilere, calorifere, dispozitive electrice, echipamente sanitare, incalzire in pardoseala, pompe si hidrofoare, sisteme filtrare, sisteme panouri solare, tevi si fitinguri si multe alte produse.
Daca ai nevoie de echipamente specifice instalatiilor termice si sanitare atunci alege sa colaborezi cu o companie competenta asa cum este Expert Instal Group. Vei beneficia de echipamente si accesorii de calitate superioara si de preturi accesibile. Acceseaza magazinul virtual shop-einstal.ro si descopera ofertele existente. Pentru mai multe informatii nu ezita sa te adresezi expertilor de la Expert Instal Group. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0766.261.389, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00 sau sambata de la 09:00 la 14:00. Comanda un vas hidrofor 200l rezistent pentru care nu vei investi prea mult.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *