Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Turism

Pensiune in regiunea Cazanele Dunarii – planifica-ti concediul la Casa Mraco!

Planuiesti o scurta vacanta pana la Cazanele Dunarii? Ai avea nevoie de o recomandare in materie de locuri de cazare din acea regiune? Poti intreba oricand la Casa Mraco daca mai sunt camere disponibile: aceasta pensiune Cazanele Dunarii dispune de o oferta avantajoasa de cazare care iti va conveni din primul moment.

Aceasta pensiune Cazanele Dunarii isi asteapta toti turistii in cautarea de o oaza de liniste si odihna, dar si pe cei care isi doresc sa descopere toate frumusetile din aceasta regiune. Daca inca nu ai vazut tot ce trebuie sa vezi la Cazanele Dunarii, merita intotdeauna sa revii si sa te cazezi la Casa Mraco, fie pentru un weekend prelungit sau pentru o vacanta adevarata.

Casa Mraco – o pensiune Cazanele Dunarii care te asteapta cu bratele deschise

Casa Mraco este o pensiune Cazanele Dunarii unde trebuie sa te opresti chiar si pentru un scurt popas. Aceasta pensiune este dotata cu tot ce trebuie pentru a deservi tuturor nevoilor turistilor in cautare de un loc unde sa se poata odihni sau relaxa. Fie ca este vorba despre un concediu, fie despre o scurta escapada, ai o buna ocazie sa te bucuri de tot confortul.

Cu 13 locuri de cazare, Casa Mraco poate fi inchiriata in totalitate sau pe camere, in functie de cerintele venite din partea clientilor. Camerele dispun de Internet Wireless, aer conditionat si centrala pentru veri racoroase si ierni blande, cablu TV etc. La toate acestea, se adauga si restul de facilitati din exteriorul pensiunii.

Casa Mraco le ofera sansa turistilor de a profita din plin de locul de gratar, locul pentru foc de tabara, de ceaun, de foisoare, de poienita; in acest fel, distractia va fi mereu in toi in mijlocul naturii la aceasta pensiune Cazanele Dunarii. Multumita celor de la Casa Mraco, esti invitat sa te bucuri de un cadru aparte, in plina natura si cu peisaje care mai de care mai aparte.

Sunt o multime de locuri de vizitat in locatia Cazanele Dunarii, iar daca ai ajuns pentru prima data sau ai revenit in zona, merita sa le vezi si sa le revezi. Iar cat despre cazare, vei gasi conditii excelente in fiecare sezon prin intermediul celor de la Casa Mraco. Este momentul sa cunosti o alta regiune deosebita din Romania.

Pensiune Cazanele Dunarii? Casa Mraco iti asigura tot ce iti trebuie!

Un popas la Cazanele Dunarii este oricand binevenit, indiferent de anotimp, iar daca nu te-ai hotarat cu privire la locul de cazare, cei de la Casa Mraco abia asteapta sa le treci pragul. Aceasta pensiune Cazanele Dunarii este situata foarte aproape de obiectivele din regiune, iar aceasta este o ocazie numai buna sa vizitezi Parcul National Portile de Fier, Pestera Veterani, Manastirea Sfanta Ana, Statuia lui Decebal, Cazanele etc.

Casa Mraco este o pensiune Cazanele Dunarii situata pe Lacul Mraconia unde esti invitat de fiecare data la o partida de pescuit, dar si la cateva momente de relaxare si liniste in mijlocul unui cadru de poveste. Casa Mraco iti ofera o buna ocazie de a uita de grijile cotidiene si de a intoarce privirea spre frumusetiile naturii, chiar si pentru cateva momente.

Casa Mraco este o pensiune Cazanele Dunarii in stil cabana unde vei putea gasi toate cele necesare in vederea organizarii unei vacante de toata frumusetea sau a unui weekend de vis. Esti oricand asteptat la Casa Mraco pentru un sejur de pomina!

Casa Mraco – o pensiune Cazanele Dunarii care te va cuceri inca de la inceput!  

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *