Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Turism

Cazare hotel Bucuresti – descopera serviciile selecte de la Hotel Yesterday!

Daca trebuie sa stati in capitala mai multe zile si aveti nevoie de cazare , cu siguranta ca exista o multime de locuri in care puteti beneficia de cele mai bune conditii. Insa, este important ca hotelul pe care il alegeti sa nu fir doar modern si dotat cu tot ceea ce aveti nevoie, intrucat locatia este la fel de importanta. Asadar, inainte de a va face rezervare, documentati-va cu referire la toate datele despre respectivul hotel.

Iar daca aveti nevoie de cazare hotel Bucuresti la cele mai inalte standarde, hotel Yesterday va sta la dispozitie. Indiferent ca ati venit in capitala in scop de afaceri sau pentru a va petrece concediul aici, acest hotel se va ridica la cele mai inalte asteptari , fiecare client in parte fiind tratat in mod deosebit de fiecare data.

Totul este construit si amenajat intr-un stil cat mai modern, iar personalul amabil si bine instruit va fi la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de informatii sau anumite servicii. Camera dumneavoastra va fi echipata cu tot ceea ce aveti nevoie pentru ca nivelul de confort sa fie unul ridicat. Desigur, pentru a beneficia de toate acestea, nu uitati insa sa faceti rezervare din timp, avand in vedere ca multi clienti doresc sa revina aici.

De ce sa alegi cazare hotel Bucuresti Yesterday?

Pentru ca aici va veti simti ca acasa datorita confortului si oamenilor amabili de care veti fi intampinati. In plus, veti avea parte de liniste si toate resursele necesare pentru ca planurile dumneavoastra sa decurga normal. In ceea ce priveste camerele acestui hotel, trebuie sa stiti ca acesta dispune de 40 de camere duble, 12 camere matrimoniale, 3 camere single, 4 camere excutive si o camera special creata pentru persoanele cu dizabilitati.

Camerele sunt frumos mobilate, sunt dotate cu televizor LCD, telefon si internet, au minibar, baie si grup sanitar propriu, adica tot ceea ce este necesar pentru a va simti placut pe decursul sederii. Oricine poate obtine cazare hotel Bucuresti, singura conditie fiind contactarea reprezentatilor hotelului Yesterday din timp. Rezervarile sunt stabile, astfel ca nu veti avea supriza neplacuta de a ramane fara cazare in ultima zi.

Iar daca sunteti cazati la acest hotel deoarece doriti sa faceti afaceri, trebuie sa stiti ca exista o sala de conferinte dotata cu cele mai moderne echipamente necesare, un restaurant pentru a va invita colaboratorii si clienti sa serveasca cele mai delicioase preparate culinare si o terasa , unde puteti sta la discutii si negocieri.

Cazare hotel Bucuresti – la hotel Yesterday petreceti mereu clipe agreabile!

Cautati cazare hotel Bucuresti si nu v-ati hotarat inca ce sa alegeti? Hotel Yesterday va asteapta cu cele mai bune oferte de cazare, pe care le puteti afla sunand la receptia acestuia. Camere confortabile, restaurant, terasa si sala de conferinte, toate acestea fiind motivul pentru care veti reveni fara sa stati pe ganduri. In plus, asezarea strategica va faciliteaza accesul in anumite zone, fara sa mai pierdeti timp!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *