Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Pentru un somn odihnitor alege saltele latex!

Incetul cu incetul si romanii au invatat sa aprecieze calitatea unei saltele si sa inteleaga ca de aceasta depinde ca somnul sa le fie odihnitor. Daca in trecut erau la moda saltelele din arcuri, astazi la mare cautare sunt saltele latex. De ce? Deoarece au numeroase avantaje, dupa cum te vei convinge din randurile ce urmeaza.

Ce sunt saltele latex?

Saltele latex sunt acele saltele care au la baza latexul, un material elastic ce poate fi natural sau artificial.

Despre latexul natural putem spune ca este o spuma vegetala ce se obtine din seva celebrului arbore de cauciuc din Asia de S-E. Printr-o incizie profunda in trunchi se recolteaza seva, iar apoi se obtine latexul natural care este anti-alergic, permite saltelei sa respire, are mai multe densitati si, deci, fermitati.

Latexul artificial se mai numeste si open latex si este un material revolutionar aparut recent pe piata de profil. Ofera confort si ventilatie totala, elimina umezeala din timpul somnului, este elastic, rezistent si face fata trecerii timpului.

Avantaje saltele latex

Printre avantajele unor saltele latex se numara:

 1. Au la baza latexul natural, deci calitatea este indiscutabila;
 2. Au toate avantajele pe care le prezinta si saltele cu spuma cu memorie;
 3. Sunt confortabile si rezistente in timp;
 4. Sunt recunoscute pentru faptul ca in timpul somnului elimina presiunea aspura corpului tau si durerile ce sunt cauzate de pozitia orizontala. Totodata scapi de senzatia de scufundare in puf, senzatie caracteristica saltelelor cu memorie;
 5. Sunt sanatoase si nu trebuie sa-ti fie frica de prezenta acarienilor, a mucegaiurilor sau alergenilor, oferind proprietati antifungice si antialergice;
 6. Latexul este un material moale;
 7. Latexul este elastic, ceea ce face ca saltelele care au la baza acest material sa nu fie moi;
 8. In interiorul saltelei circulatia aerului este excelenta;
 9. Coloana se relaxeaza la perfectie;
 10. Imbunatateste circulatia sanguina;
 11. Somnul este mai odihnitor si reduce insomniile;
 12. Ai o mai buna independenta fata de partener.

Astfel, saltele latex sunt cele potrivite pentru tine daca esti o persoana care prefera saltelele ceva mai tari, daca mirosul cat si caldura saltelei sunt criterii ce conteaza foarte mult pentru tine. In plus, daca esti adeptul stilului eco friendly si preferi naturalul si-ti doresti o ajustare a duritatii si a straturilor saltelei in functie de anotimpuri, in acest caz saltelele din latex ti se vor potrivi ca o manusa.

De unde cumpar saltele latex?

Esti curios sau curioasa sa afli de unde poti cumpara saltele latex? Magazinul saltele Noapte Buna te asteapta online pentru o comanda rapida de produse.

Saltelele din latex pe care le vei gasi in acest magazin sunt de calitate superioara, gasesti varietate si modele pentru adulti si copii. Apartin unor marci recunoscute, au o denistate numai buna si-ti sunt oferite la preturi excelente, de producator.

Cu aceste saltele te vei bucura de un somn odihnitor, linistit, relaxat, iar dimineata te vei trezi cu pofta de viata si de munca, vei fi plin de energie, nu vei mai simti amorteli sau dureri de coloana, iar starea ta de sanatate fizica si psihica se va imbunatati constant.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *