Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Piulite – o gama completa de piese asamblare oferita de Bendkopp

Cand vine vorba de produse de asamblare, fiecare componenta are un rol bine definit. Desi elementele mari sunt cele care atrag atentia, cele care au un rol mai important sunt deseori cele mici, care nu sunt vizibile cateodata. De exemplu, toata lumea a auzit de piulite, acele piese metalice care se folosesc impreuna cu o alta piesa pereche, numita surub.

Bendkopp este unul dintre cei mai mari furnizori de piulite din tara, produsele noastre fiind disponibile intr-o gama variata, cu tot ce va puteti dori. Mai mult, numele companiei noastre este cunoscut pe plan international si colaboram cu unul dintre cei mai mari specialisti din Germania, pentru a raspunde cerintelor tuturor clientilor cu produse de cea mai buna calitate. Experienta noastra consta in peste 15 ani de activitate in domeniul tehnicii de asamblare si fixare, timp in care am raspuns clientilor nostri cu seriozitate, profesionalism si flexibilitate.

Ce sunt aceste piulite si de cate feluri sunt?

Dupa cum am mai spus, piulitele sunt niste piese metalice in general, cu gaura filetata si o parte exterioara adaptata pentru a fi stransa cat mai bine. Acestea se folosesc impreuna cu suruburile pe care se strang pentru a realiza diverse imbinari demontabile. De asemenea, strangerea sau procesul invers acesteia, este posibil direct cu mana sau cu ajutorul unei chei special concepute pentru mai multe tipuri de piulite.

Exista mai multe tipuri de piulite, iar firma noastra va pune la dispozitie urmatoarele modele: piulite hexagonale, nituibile, sertizabile, piulite pentru senila, de tip colivie, patrate , striate, conice, de tip T, cu caneluri, fluture, pentru flanse , de blocare, contrapiulite etc. Pentru o clasificare si mai detaliata, acestea se impart in alte tipuri. De exemplu cele hexagonale pot fi : cu saiba rotativa, infundate, autoblocare, joase, inalte si asa mai departe.

In cazul in care aspectul acestora are o importanta deosebita, trebuie sa stiti ca piulitele pot fi din otel zincat in alb sau galben/ brunate, fiind confectionate din inox, alama sau alte metale ce au proprietatile necesare pentru aceste piulite. Acestea sunt rezistente, fiind protejate impotriva coroziunii si astfel durata acestora este prelungita. Pentru strangerea acestor piulite, aveti nevoie de instrumente speciale, pentru evitarea deteriorarii acestora. Astfel, puteti utiliza chei dinamometrice, surubelnite percutante sau alte instrumente asemanatoare.

Dat fiind ca toate produsele noastre sunt confectionate din otel, aluminiu, cupru sau inox si pentru ca toate caracteristicile mecanice sunt corespunzatoare fiecarei grupa, acestea vof fi ideale pentru orice utilizare. De asemenea, toate produsele noastre sunt fabricate respectand standardele internationale, pentru ca toti clientii nostri sa se bucure de calitate superioara.

Achizitionati piulite de la partenerul dumneavoastra de incredere Bendkopp!

Satisfactia clientului este si satisfactia noastra, de aceea depunem toate eforturile posibile pentru ca produsele noastre sa multumeasca pe toata lumea. Tot din acest motiv, serviciile noastre sunt personalizate, in functie de cerintele clientilor si avem grija ca livrarea sa aiba loc cat mai rapid si in cele mai bune conditii. Asadar, va oferim o gama impresionanta de piulite, la preturi avantajoase! Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *