Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Arhitect Bucuresti-specialistul care iti aduce la viata ideile si vine in ajutorul nevoilor tale

Firma Www.Crihan-Construct.ro vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra la nivel de proiectare indiferent de destinatia cladirii dorite: casa de locuit, cladire de birouri, cladire comerciala ori industriala.

Alegeti un arhitect din Bucuresti si dezideratul dumneavoastra va fi indeplinit cu profesionalism. Arhitectul este persoana fara de care nu puteti sa va angajati in construirea unei cladiri. Este specialistul care nu doar proiecteaza, ci si coordoneaza echipa si pasii intregului proiect, are grija ca lucrurile sa mearga in directia corecta. Stim foarte bine situatiile practicate mai ales in tara noastra, cand multi dintre romani aleg sa-si construiasca casa singuri. Este de ajuns doar un pas gresit, iar cladirea nu va atinge ori standardul esteticii, ori standardul stabilitatii si durabilitatii. Cladirea pe care doriti s-o ridicati, impreuna cu un arhitect din Bucuresti va bifa toate caracteristicile importante: functionalitate, stabilitate, durabilitate si bineinteles estetica.

Pentru ca ne-am gandit pana la ultimul detaliu al unei case, in adevaratul sens al cuvantului, firma noastra va ofera servicii complete, incluzand consultanta si proiectare in amenajari exterioare.

De ce sa alegi un arhitect din Bucuresti?

Alegand un arhitect Bucuresti din firma noastra, veti beneficia de servicii complete, de la A la Z. Treaba noastra se concentreaza bineinteles, in jurul proiectului arhitectural (adica proiectul tehnic si detaliile de executie), dar va oferim si documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Cu alte cuvinte, alegand arhitectul din Bucuresti, alegeti de fapt facilitarea tuturor pasilor pentru contruirea casei mult dorite! Chiar si in cazul in care vreti sa demolati o cladire deja existenta sau niste pereti interiori neportanti sau de compartimentare (ne ocupam si de astfel de servicii), firma noastra se va ocupa si de proiectul de demolare, si de documentatia tehnica a constructiei existente.

Arhitectul din Bucuresti- artistul casei tale

Pe langa functionalitate si durabilitate, un rol important este ocupat si de estetica. Imaginea conteaza aproape de fiecare data, fie ca vrei sa construiesti o casa in care sa locuiesti sau o cladire de birouri. Arhitectii de la firma noastra sunt buni oameni de stiinta, buni specialisti, dar si adevarati artisti! Imaginatia bogata si talentul profesionalistilor nostri, sub cupola unei vaste experiente, ii fac pe acestia sa realizeze adevarate opere arhitecturale. Clientii nostri au astfel de doua ori de castigat. Cladiri solide si durabile si de o estetica unica!

Alte servicii oferite de firma prin arhitectii nostri (Bucuresti)

Si ca sa completam lista serviciilor pe care vi le punem la dispozitie, enumeram: relevee de specialitate (piese esentiale si obligatorii inaintea demolarii unei constructii existente), studii de fezabilitate, studii de urbanism si de insertie, intocmirea de antemasuratori si a caietelor de sarcini, consultanta tehnica in obtinerea studiilor de specialitate si in obtinerea avizelor specificate in certificatul de urbanism.

Asa cum am mentionat si mai devreme, o data ce alegeti un arhitect (Bucuresti), nu trebuie sa va mai faceti nici o grija pentru nici una din multiplele etape ale construirii sau demolarii unei cladiri. Toti pasii si lucrarile de pe santier vor fi urmarite de catre arhitectul ales.

Alegeti responsabilitate, talent si profesionalism!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *