Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

plase de insecte bucuresti
Casa si gradina

Plase de insecte Bucuresti – DA Design Confort

Stim cu totii cat poate fi de deranjant ca atunci cand vrem sa avem racoare in serile calde de vara si nu putem sa ne permitem asta pentru ca ne temem ca deschizand un geam o sa lasam sa intre de afara, nestingheriti tantarii, sau albinele, ori musculitele sau oricare dintre vietatile zburatoare care tulbura linistea cu certitudine.

Modul considerat a fi cel mai potrivit cu ajutorul caruia ne putem bucura de liniste in acele seri calde este sa evitam invazia,ca si intepaturile plus zgomotul insectelor, e de a achizitiona plase de insecte din Bucuresti pe care apoi sa le aplicam la ferestrele noastre. Folosind astfel de plase de insecte din Bucuresti o sa putem cu certitudine sa stam in spatiu unde in afara faptului ca suntem bine protejati impotriva insectelor, o sa fie si un spatiu bine aerisit.

Modul specific de instalare al acstor palse anti-tantar e unul simplu si deasemeni rapid si modul in care astfel de plase sunt proiectate permite sa se monteze pe tamplaria din aluminiu, din lemn, sau pvc indiferent ca aceasta este noua sau este ceva mai veche tamplaria. Cei care sunt clienti ai firmelor ce confectioneaza si care monteaza plase de tantari au plaje vaste de optiuni care pot sa fie potrivite necesitatilor pe care le are oricine in asa fel incat clientii sa nu mai faca alte compromisuri si sa obtina ceea ce isi doresc.

Firmele ce ofera aceste servicii specifice de confectionare si de montaj al unor astfel de plase de insecte in Bucuresti si aici ma refer la cele care sunt serioase, pun intotdeauna pe primul loc sa satisfaca pe toti clientii si sa le ofere niste plase care sunt anti-tantari, de cea mai buna calitate. Acest lucru se intampla atunci cand firma ce le confectioneaza si apoi le monteaza, o sa lucreze cu un personal specializat si cu produse care sunt de cea mai buna calitate cum ar fi spre exemplu un aluminiu extrudat prin vopsirea in camp electrostatic.
Important este sa stim faptul ca aceste plase de tantari sunt in mod normal confectionate dintr-o fibra de sticla ce este ignifuga din acest motiv cu certitudine nu se aprinde cand se afla in vecinatatea focului deschis.

Plasele de insecte in Bucuresti, in momentul in care sunt oferite de catre companii cu un bun renume si su rezultate deosebite in acest domeniu, sunt o alegere perfecta pentru procesul de protejare al caselor si al spitalelor, hotelurilor, al restaurantelor sau al spatiilor de birouri. Montajul lor se poate face folosind orice tip de tamplarie iar in cazul sistemelor de inchidere/deschidere sunt utilizate acele variante cum ar fi cele glisante, cele care au rulou si plisse ori cele cu balamale.

O caracteristica principala pe care o au plasele de tip rulou este reprezentat de faptul ca au caseta plasata in acea parte de sus pe care o are plasa si in care se va strange sita. O astfel de caseta are rolul de a proteja iar asta deoarece pastreaza sita mereu in siguranta pe timpul iernii insa are si rol estetic, asta deoarece ofera eleganta respectivului produs. O astfel de caseta se pozitioneaza in exteriorul ferestrei fiind fabricata dintr-un aluminiu extrudat.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *