Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pompa submersibila Panelli cu variator de turatie – performanta si rezistenta indelungata

Pompele de apa sunt o inventie extrem de utila pentru modul in care traim, acestea reusind sa ne asigure alimentarea cu apa, dar nu numai. Desigur, in prezent exista numeroase modele de pompe submersibile, care mai de care mai moderne si mai performante, in functie de necesitati, preferinte si buget disponibil. Printre acestea, se afla si pompele submersibile cu variator de turatie, un model care indeplineste toate conditiile necesare pentru o functionare ireprosabila.

Unde puteti gasi un astfel de produs? Uite, aici am gasit o pompa submersibila, la magazinul Shop-Einstal.ro. Magazinul apartine companiei Expert Instal Group care va pune la dispozitie pompa submersibila Panelli cu variator de turatie, la un pret avantajos. De ce sa alegeti acest produs? Ei bine, acest model de pompa fabricat de Panelli se caracterizeaza printr-un consum redus de energie electrica datorita sub-turarii pompei, dar si multe alte functii moderne care ii asigura o functionare sigura.

Variatorul de turatie are rolul de a transmite comenzi motorului pompei de apa, tinand cont  de debitul de apa, astfel incat pompa sa  functioneze  cu o turatie normala. Ce inseamna asta? Ei bine,  majoritatea defectiunilor ce pot afecta pompe sau in mod special motorului acesteia sunt mult mai putin probabile, acest variator de turatie avand o misiune foarte importanta. In plus, variatorul de turatie poate fi utilizat atat pentru pompele submersibile, cat si pentru pompele de suprafata.

Afla mai multe despre pompa submersibila Panelli cu variator de turatie!

Montarea unui astfel de variator de turatie  este posibil atat in plan vertical cat si orizontal, iar intretinerea acestuia nu presupune pregatire speciala sau eforturi deosebite. Variatoarele de presiune sunt folosite si pentru constituirea unui grup de pompare de dimensiuni nu foarte mari. Mai exact, pompei principale i se va atasa o alta pompa care sa preia o parte din sarcina acesteia in momentele in care este suprasolicitata. Astfel, veti putea face economii si nu veti mai fi nevoiti sa investiti in alte echipamente mult mai scumpe.

Ce mai trebuie sa stiti despre aceasta pompa submersibila Panelli cu variator de turatie? In primul rand, pornirea acesteia este de tip soft start, ceea ce inseamna ca pompa nu va fi afectata de porniri si opriri repetate. De asemenea, pompa este prevazuta  cu protectie in cazul in care lipseste apa, dar si in cazul variatiilor de tensiune, indiferent ca este vorba de  sub-tensiune sau supra-tensiune. Astfel, presiunea si debitul raman constante pe intreaga durata de exploatare a produsului, iar in functie de pompa submersibila aleasa, aceasta poate avea o rezistenta crescuta la nisip.

Pompa submersibila Panelli cu variator de turatie, un produs de incredere!

Sunteti in cautarea unor pompe submersibile de calitate? Ei bine, Shop-Einstal.ro va pune la dispozitie pompa submersibila Panelli cu variator de turatie, un model deosebit de performant si rezistent in foarte multe situatii dificile. Datorita acestui dispozitiv, pompa are o rezistenta indelungata si functioneaza exact asa cum v-ati asteptat. Pentru mai multe detalii, accesati www.shop-einstal.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *