Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cauti Un Psiholog Bun in Bucuresti? Alege Cabinet de Psihoterapie Andreea Popescu

Cu toate ca de multe ori ne este greu sa acceptam, sa intampla ca uneori sa avem nevoie de un psiholog pentru a resusi sa trecem peste unele greutati sau probleme in viata. Iar atunci cand ne decidem sa apelam la un strain, vrem ca acea persoana sa fie nu doar un psiholog exceptional, ci si o persoana de care sa ne putem apropia, care sa inteleaga ce ni se intampla cu adevarat, si nu doar sa vorbeasca din carti ci si din vasta experienta acumulata dealungul anilor.

Psihologul Popescu Andreea va ofera consiliere psihologica Bucuresti in schimbul unor tarife ce pot fi stabilite in functie de situatia financiara a fiecarui pacient. Avand ca specializare Facultatea de Psihologie si titlul de psiholog clinician autonom, dar si fiind membru al Colegiului Psihologilor din Romania, Popescu Andreea va pune la dispozitie toata experienta si stiinta dobandita in tot acest timp, pentru a va rezolva problemele.

De ce sa mergem la un psiholog?

Motivele pentru care ne decidem sa alegem sa mergem la un psiholog sunt variate, dar toate se reduc la momentul in care realizam ca avem o problema pe care nu o mai putem gestiona singuri sau cand realizam ca cei din jur ne zic ca avem o problema si ne recomanda sub o forma sau alta sa apelam la un psiholog.

Cum sa stii daca psihologul ales este cel potrivit pentru tine?

Alegeti terapeutul cu care va simtiti in largul dumneavoastra, pe care sa-l puteti considera prieten, confesor, pentru ca aveti de parcurs un drum lung impreuna. Popescu Andreea este unul dintre acei terapeuti. Moreau considera ca „persoana conteaza mai mult decat metoda”, deoarece daca nu simtiti o legatura empatica cu terapeutul nu va veti deschide lui intr-u totul si nu veti fi sinceri. Iar daca nu veti fi sinceri, nu il veti minti pe el ci pe voi insiva.

Cu terapeutul se colaboreaza, va trebui sa va ganditi bine inainte de a merge la psiholog daca sunteti pregatit sa colaborati. Priviti-l ca pe un prieten. Povestea problemei dumneavoastra poate fi utila pentru amandoi, iar invatamintele si rezolvarea problemei poate fi utila si pentru altii. Problemele nu pot fi solutionate instantaneu pentur ca nici problemele nu apar instant. Un psiholog nu poate face minuni ca sa va solutioneze problema pe loc si trebuie ca in timp sa va deschideti si sa lasati psihologul sa va ajute.

Nu tarifele sau notorietatea sunt relevante, ci relatia de prietenie pe care o stabiliti (cateodatainca de la prima sedinta) sau nu cu terapeutul! Este posibil sa va faceti un prieten pentru toata viata, iar acesta sa fie in persoana doamnei Popescu Andreea.

Asadar, daca sunteti convins ca va doriti cu orice pret sa depasiti criza prin care treceti, cabinetul doamnei psiholog va asteapta. Este necesar sa va faceti o programare in prealabil, dupa care sedintele vor fi stabilite impreuna. Scopul psihoterapiei este sa va ghideze si sa va ajute sa descoperiti ca puterea de schimbare sta in dumneavoastra. Prin urmare, nu mai asteptati si faceti o programare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *