Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Procas Expert Construct-Hidroizolatii acoperisuri, pentru cladiri perfect etanse!

Este adevarat ca apa din mediul inconjurator afecteaza structura, estetica si integritatea unei cladiri din beton? Da, este adevarat! Ploile, umiditatea excesiva, actiunile repetate de inghet-dezghet..toate isi pun amprenta pe rezistenta cladirilor. Ca masura de protectie, se recomanda aplicarea de hidroizolatii. Pentru un randament bun, se acorda o atentie deosebita acoperisului!

Procas Expert Construct, specialist in domeniul constructiilor si in special , in cel al hidroizolatiilor de orice tip, iti pune la dispozitie o gama variata de solutii pentru hidroizolatii perfecte, inclusiv pentru hidroizolatii acoperisuri.

Avand la activ sute de lucrari finalizate cu brio si in timp util, Procas Expert Construct este furnizorul ideal de care ai nevoie pentru hidroizolatii durabile si eficiente la actiunea apelor de mediu.

Structurile etanse pe care le utilizam in lucrarile de hidroizolatii acoperisuri sunt de cea mai buna calitate si sunt adaptate la necesitatile fiecarei cladiri in parte. Putem hidroizola acoperisuri de bloc sau de case, insa la fel de bine putem impermeabiliza acoperisuri de cladiri industriale, depozite sau centre comerciale.

Si pentru ca vrem ca fiecare client sa aiba accesul la lucrari calitative, am pregatit oferte avantajoase si solutii personalizate.

Hidroizolatii acoperisuri-O necesitate! Iata de ce

Sa locuiesti la ultimul etaj al unui bloc poate fi o provocare..si de cele mai multe ori o ¨aventura¨. De ce? Pentru ca indundatiile si peretii mucegaiti sunt elemente nelipsite si, totodata, inconveniente menite sa inrautateasca stilul de viata al locatarilor.

De ce sunt necesare hidroizolatiile la acoperisuri?

Hidroizolarea acoperisurilor este o necesitate si nu un moft. Un acoperis neintretinut poate avea probleme la sifoanele de scurgere si poate prezenta fisuri pe terasa. Odata formate, aceste fisuri nu fac nimic altceva decat sa inunde peretii apartamentelor aflate la ultimul etaj. Actiunile apei infiltrate afecteaza nu doar structura si estetica peretilor ci si buna functionare a instalatiilor electrice.

Cand se impun hidroizolatiile la acoperisuri?

Lucrarile de hidroizolatii sunt necesare mai ales in cazul unor constructii lipsite de structuri etanse sau cu hidroizolatii iesite din garantie.

Hidroizolarea acoperisurilor este ideala atat in cazul constructiilor noi, cat si in cazul celor vechi.

Ce presupune hidroizolarea acoperisurilor?

Fiecare parte a unei cladiri necesita un anumit tip de materiale. De regula, hidroizolarea acoperisurilor se realizeaza pe baza unor membrane lichide continue, pentru suprafete cu presiune hidrostatica pozitiva. Materialele folosite trebuie sa asigure etanseitatea optima si rezistenta de durata la actiunea factorilor corozivi.

Procas Expert Construct-Hidroizolatii acoperisuri. Lucrari perfecte si durabile!

Pentru hidroizolatii acoperisuri de durata, contacteaza Procas Expert Construct si profita de cele mai performante soluti in domeniu.

Hidroizolatiile pot fi executate in varianta monostrat sau dublu strat, in functie de caracteristicile cladirilor si in functie de nivelul de impermeabilizare dorit. Echipa Procas Expert Construct utilizeaza tehnici noi de hidroizolare si echipamente inovatoare.

Datorita resurselor pe care le avem la dispozitie, putem executa hidroizolatii acoperisuri in cel mai scurt timp si la un inalt nivel de calitate. Suntem flexibili motiv pentru care putem sa ne adaptat la cerintele specifice ale clientilor, precum si la exigetele lor in materie de hidroizolatii acoperisuri.

Executam hidroizolatii acoperisuri la blocuri, constructii rezidentiale, spatii de productie si depozitare, cladiri comerciale, etc. Oferim garantie reala pe calitatea lucrarii cat si garantie pe materialele utilizate.

Pentru hidroizolatii acoperisuri perfecte, acceseaza www.procas.ro . Echipa noastra te intampina cu servicii gratuite de consiliere!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *