Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Magneti samariu – garantia unui produs rezistent de la Euromagnet

Probabil ca va intrebati ce sunt magnetii samariu si la ce se foloseste, deoarece nu este o denumire pe care sa o intalnesti in fiecare zi. Pe parcursul acestei prezentari veti afla toate informatiile necesare despre acest produs. Asadar, firma Euromagnet a fost infiintata in 2006 si de atunci se ocupa de comercializarea unei game impresionante de magneti si produse magnetice, castigand increderea clientilor din tara. Mai exact, aveti posibilitatea sa alegeti din peste 550 produse, 400 dintre acestea fiind fabricate din neodim. Activitatea din ultimii 4 ani a fost intensa, reusind sa livram o canitate semnificativa de peste 2 tone de magneti la peste 5000 de clienti. Magazinul nostru online euromagnet.ro ofera multe alte beneficii, printre care si o garantie de 5 ani la magnetii neodim.

Magneti samariu – solutii trainice pentru toata lumea

In primul rand trebuie sa definim samariul pentru a putea intelege ce sunt acesti magneti. Asadar, samariul este un metal tare, de culoare argintie, care are proprietatea de a se oxida cu usurinta la contactul cu aerul. Metalul este folosit cel mai mult pentru fabricarea acestor magneti samariu, care este intrecut ca si nivel de magnetizare doar de catre magnetii cu neodim, produse ce se regasesc de asemenea in ofertele noastre. Revenind la explicatia acestora, magnetul samariu este alcatuit dintr-un aliaj de samariu si cobalt, combinatie descoperita prin anii ’ 70. In ciuda rezistentei lor, acestia sunt predispusi in anumite conditii la ciobire si fisurare, insa rolul acestora nu poate fi luat de nimic altceva in domeniile in care sunt folositi cu precadere.

In ceea ce priveste domeniile de utilizare, ele sunt numeroase. Aceste produse se fac utile in microelectronica, in industria armamentului, in echipamentul medical cu rol in detectarea afectiunilor, in fabricarea generatoarelor de mai multe feluri si celor eoliene, la radar si multe altele.

Magazinul nostru euromagnet.ro va pune la dispozitie doua tipuri de magneti samariu, avand codurile SmCo5 si SmCo17. Ultima categorie are forta coercitiva si valoarea produsilor energetici mai ridicata. Acest tip de magneti este recomandat in aplicatiile care implica temperaturi mari, deoarece acestia se comporta mai bine si rezista acestor sarcini termice periodice. Printre alte caracterisitici, se regaseste si faptul ca magntii samariu-cobalt sunt imuni la coroziune si la multi alti factori externi ce pot avea actiuni daunatoare asupra acestora. Pot fi utilizati fara protectie de suprafata si de asemenea, sunt foarte stabili. Daca sunteti interesati, va puteti documenta si despre proprietatile magnetice ale acestora, disponibile pe site-ul nostru.

Euromagnet – magneti samariu la cele mai bune preturi

Daca sunteti interesati de produse magnetice si diverse tipuri de magneti, la un raport calitate-pret excelent, firma noastra Euromagnet este cu siguranta alegerea ideala. Noi va propunem o serie larga de astfel de produse, printre care si magneti samariu, deosebit de rezistenti , a caror utilizare este posibila in atat de multe domenii. Datorita experientei, suntem capabili sa raspundem mai bine si mai rapid cerintelor diferite ale clientilor nostri, intr-un mod cat mai personalizat. Prin urmare, beneficiati de ofertele noastre si veti fi multumiti pe deplin!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *