Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Vanzari

Produse outlet – accesibilitate, calitate, diversitate

Pentru multa lume, notiunea de produse outlet inseamna inca produse second hand. Insa realitatea este cu totul alta. Firmele mari au nevoie de magazine care comercializeaza produsele in acest mod pentru a supravietui si pentru a-si pastra colectiile proaspete. Inainte sa ne cumparam produse de la un brand mare, ar trebui mai intai sa-i cautam outletul. Uneori, produse de calitate, rezistente si cu design placut, raman pe stoc, pentru ca sunt aduse intr-un moment in care moda pur si simplu nu le favorizeaza. Astfel, clientul fidel, cel care se uita mai intai la produs si abia apoi la pret, se obisnuieste sa le vada in magazin si, subconstient, le scoate din calcul atunci cand e vorba despre o noua achizitie, iar clientul de rand, cel care mai intai isi face o lista a produselor cu pret mic, pentru ca apoi sa cumpere cel mai bun produs dintre cele ieftine, nu ia respectivele produse in calcul. Pentru ca a pastra produse pe stoc inseamna, totodata, a tine depozitele ocupate si, in concluzie, blocarea posibilitatii de a aduce colectii noi sau de a le suplimenta pe cele de succes, companiile, dupa cateva incercari de reducere a pretului, aleg sa trimita produsele in outlet, magazinul independent al brandului al carei sarcina estesa vanda produsele firmei la preturi destul de mari incat sa faca profit, dar si destul de mici incat sa vanda produsele cat mai rapid, astfel incat sa le faca loc celor care nu au succes in magazinele brandului.

Produse outlet online prin Outlet Center

Magazinul online Outlet Center a dezvoltat parteneriate solide cu furnizori din toata Europa, reusind sa puna la dispozitia clientilor sai o mare varietate de produse outlet, cum sunt: jucarii, multimedia, echipamente de uz casnic, produse electrocasnice, mobila, echipamente de fitness, imbracaminte, biciclete, scule, etc.

In Europa, acest fenomen al centrelor comerciale de tip outlet este unul extins si a devenit o obisnuinta. In Romania, desi piata centrelor comerciale a cunoscut o dezvoltare foarte accelerata in ultimii ani, conceptul de outlet abia incepe sa prinda contur in mintea consumatorului, desi pretul este in continuare un element care are o mare pondere in decizia de cumparare.

Ce nu sunt produse outlet?

  • Produse outlet nu sunt produse cu defecte.
  • Produse outlet nu sunt produse contrafacute.
  • Produse outlet nu inseamna produse second-hand.

Foarte putini sunt cei care stiu de existenta magazinelor outlet, iar daca au auzit de ele si intentioneaza sa le viziteze, constata ca sunt amplasate destul de departe. Daca totusi au ambitia sa ajunga la ele, sunt dezamagiti de preturile ridicate la produse. Iata de ce o varianta oportuna este sa cumparati produse otlet online, iar pentru asta va recomandam cu incredere site-ul nostru www.return-offer.ro. Ne recomanda seriozitatea, promptitudinea si atentia cu care tratam fiecare comanda in parte. Pe langa avantajul de a va procura produse outlet de calitate si la un pret rezonabil, aveti si posibilitatea de a studia produsul atata timp cat aveti nevoie, la orice ora din zi si din noapte si in plus de asta aveti si garantia returnarii produsului in cazul unei neconcordante cu asteptarile pe care le aveti. Totul este posibil datorita avantajului cumparaturilor online.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *