Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cilindru pneumatic Parker Hannfin. P.H. Hidro Pneumatic primul distribuitor Parker Hannfin in Romania!

P.H Hidro Pneumatic iti asigura accesul la echipamente pneumatice si hidraulice furnizate direct de la unul dintre cele mai prestigioase nume in domeniu: Parker Hannfin. Cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de profil, P.H. Hidro Pneumatic este primul distribuitor Parker Hannfin in Romania. Astfel, ai la dispozitie o gama completa de echipamente pneumatice si hidraulice recunoscute in intreaga lume.

Din oferta P.H. Hidro Pneumatic poti opta pentru: uscatoare aer comprimat, lubrificatoare aer, grupuri preparare aer, regulatoare presiune aer, chillere industriale, valve termostatice, acumulatoare hidraulice, motoare hidraulice, servomotoare, motoare pas cu pas, servodrivere, distribuitoare pneumatice, filtre hidraulice si alte zeci de componente destinate sectorului industrial si nu numai.

P.H. Hidro Pneumatic comercializarea inclusiv cilindru pneumatic marca Parker Hannfin. Portofoliul cuprinde numeroase modele de cilindri pneumatici, cu dimensiuni diferite.

Parker Hannfin produce cilindri pneumatici recunoscuti pentru cel mai bun raport cost-performanta de pe piata de specialitate. In plus, cilindri din gama Parker Hannfin conving prin nivelul de siguranta si eficienta pe care il asigura echipamentelor pneumatice in care sunt utilizati. Toate aceste iti sunt puse la dispozitie de P.H. Hidro Pneumatic, firma cu sediul in Bucuresti.

Cilindru pneumatic-Sursa motoare a actionarii pneumatice

Actionarea pneumatic reprezinta una dintre cele mai economice metode de actionare. Printre avantajele acestui tip de actionare se numara: simplitatea schemelor de comanda-reglaj, posibilitatea supraincarcarii surselor si intretinerea usoara. In plus, actonarile pneumatice sunt prietenoase cu mediul inconjurator, in sensul ca, nu sunt poluante. La toate acestea se mai adauga si nivelul de siguranta, deoarece pericolul de actidente este unul redus.

Ce este cilindrul pneumatic?

O componenta de baza in cadrul actionarilor pneumatice este cilindrul pneumatic. Alaturi de camerele pneumatice si motoarele rotative, cilindri pneumatici sunt sursele motoare ale unei actionari pneumatice. Mai exact, un cilindru pneumatic este un element de actionare care permite transformarea energiei aerului comprimat intr-un lucru mecanic.

Principiul de functionare

Modul de functionare este unul relativ simplu. Presiunile generate de aerul comprimat asupra cilindrului pneumatic determina obtinerea unor miscari liniare sau rotative intr-un sens si apoi in celalalt. In functie de echipamentul in cadrul caruia sunt utilizati, cilindri pneumatici se clasifica in : cilindri pneumatici patrati, cilindri pneumatici compacti, cilindri pneumatici cu ghidaj, cilindri pneumatici rotunzi, etc.

Pentru un randament optim, un cilindru pneumatic trebuie sa aiba o prelucrare perfecta si totodata sa fie capabil sa reziste din punct de vedere mecanic la presiuni ridicate.

P.H. Hidro Pneumatic-Furnizor cilindru pneumatic marca Parker Hannfin

Daca vrei sa ai garantia unor cilindri conceputi pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu, apeleaza la P.H. Hidro Pneumatic, furnizor cu traditie pe piata de profil din Romania de echipamente hidraulice si pneumatice.

P.H. Hidro Pneumatic isi propune sa aduca solutii inovatoare in domeniul hidraulicii, motiv pentru care a ales sa distribuie produsele unuia dintre cei mai cunoscuti producatori in domeniu: Parker Hannfin.

Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie cu servicii de consiliere astfel ca echipamentele sa fie alese conform exigentelor. De asemenea, ai accesul la preturi competitive.

Pentru cilindru pneumatic si alte produse pneumatice si hidraulice, acceseaza www.phhidro.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *