Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Programe after school pentru copii fericiti

Programul de munca pe care il ai nu iti permite sa stai acasa in a doua parte de zilei si sa ai grija de micutul tau? Iti doresti ca micutul tau sa poate beneficia dupa ore de un mediu placut in care sa se distreze, sa se relaxeze si sa isi faca temele alaturi de alti copii? Solutia ideala pentru problemele tale este sa il inscrii la un after school care va pune la dispozitie toate aceste beneficii si care iti garanteaza ca al dumneavoastra micut se afla in conditii de maxima siguranta.

Cine asteapta zi de zi cu bratele deschise copii care vor sa se alature programului after school? Este vorba despre Chitzi Bush – o gradinita particulara, un club cu programe after school si activitati recreative variate special concepute pentru cei mici si o scoala de vara/iarna reunite sub acelasi nume. Foarte interesant, nu e asa?

Serviciile puse la dispozitie de Chitzi Bush se adreseaza tuturor parintilor pentru care timpul liber este un lux si care isi doresc sa ofere copiilor multiple posibilitati de dezvoltare personala si o educatie adecvata. In cadrul clubului Chitzi Bush se pune accent pe dezvoltare artistica, intelectuala si personala a copiilor, prin lectii adaptate curicumului national (aici sunt incluse si limbile straine), dar si pe desfasurarea unor activitati extrem de variate precum: teatru, arte martiale, inot, pian, dans, pictura etc. Programul micutului tau va corespunde atat cu preferintele tale, cat si cu activitatile la care acesta isi doreste sa participe. De asemeni, pe langa programele si activitatile mentionate mai sus, Chitzi Bush se ocupa si de organizare unor exursii, expozitii si vizite in scop educational, dar si de organizarea unor petreceri aniversare pentru a sarbatori asa cum se cuvine ziua micutului tau.

Distractie si educatie la after school Chitzi Bush

Cu o echipa formata din oameni pasionati de acest domeniu, care iubesc sa fie inconjurati de copii si in care iti poti pune toata increderea, Chitzi Bush reprezinta alegerea ideala in ceeea ce priveste participarea copilului tau in desfasurarea unor programe after school. Aceast club pentru copii este localizat in sector 1 Bucuresti si dispune de locuri de joaca amenajate intr-un spatiu curat si frumos ingrijit. Poti fi sigur ca aici copilul tau va participa atat la jocuri distractive si de ultima generatie, cat si la activitati amuzante si educative, pentru ca micutul tau sa se simta cat mai bine si sa isi poata dezvolta creativitatea, imaginatia, abilitatile practice etc.

Dupa o zi solicitanta la scoala, copilul tau merita sa se bucure de cateva ore de relaxare alaturi de alti copii de varsta asemanatoare. Prin urmare, clubul pentru copii Chitzi Bush va avea grija ca micutul tau sa acumuleze o varietate de informatii prin desfasurarea unor activitati practice distractive si educative si, de asemeni, ii va oferi protectie si il va face sa se simta ca intr-o mare si fericita familie.

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-ti copilul la un program after shool ce il va ajuta sa se dezvolte armonios si unde stii ca va fi in siguranta pentru perioada in care tu nu poti avea grija de el. Pentru a afla orele cand se desfasoara programele after school, dar si tarifele acestora te invitam sa accesezi www.chitzi-bush.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *