Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

masuta multifunctionala
Educatie - Cultura

Masuta multifunctionala – cadou pentru copilul tau de la Wood Joy!

De multe ori te afli in situatia in care camera copilului tau este plina de jucarii pe care nu mai ai unde sa le depozitezi si, din acest motiv, cu toate ca ele sunt perfect functionale te hotarasti sa renunti la ele. Ei bine, acum nu mai este cazul! Cu masuta multifunctionala de la Wood Joy, jucariile, dar si alte obiecte ale copilului tau vor avea un nou loc unde ar putea fi depozitate si pastrate.

Cu toate ca masuta multifunctionala nu reprezinta o solutie care sa rezolve complet problema spatiului din camera, ea reprezinta, totusi, o solutie pentru a putea organiza mai bine lucrurile din camera astfel incat imaginea per ansamblu sa fie una mai clara.

Mai multe intrebuintari pentru masuta multifunctionala

Din fericire, mai ales pentru parinti, in ziua de astazi exista o multime de produse pentru copii cu rol multifunctional. O masuta multifunctionala nu este o simpla masa ci este un obiect care pune imaginatia copilului tau la incercare. In general, mobilierul multifunctional este considerat “mobilierul viitorului” deoarece, cu timpul, fiecare persoana va dori sa foloseasca eficient fiecare metru de spatiu disponibil in locuinta.

Cu totii stim ca cei mici au o pasiune pentru lucrurile multifunctionale. De exemplu, o masuta multifunctionala cu siguranta ar fi transformata, pe rand, in scaun, in casa pentru papusi, in biblioteca, in garaj pentru masini, in pat pentru ursuleti si in multe alte reperzentari ale imaginatiei bogate pe care acestia o detin. Mintea copiilor este atat de creativa incat imediat vor gasi cele mai neasteptate intrebuintari pentru o masuta multifunctionala. Permite-i copilului tau sa isi manifeste creativitatea, chiar daca uneori efectele pot fi usor neplacute pentru curatenia din casa, pentru ca in acest fel el se adapteaza lumii si se dezvolta armonios. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca amintirile din copilarie sunt de nepretuit si ca mediul in care un copil se dezvolta este foarte important pentru dezvoltarea personala si felul sau de a fi cand va creste.

De unde poti cumpara o masuta multifunctionala?

Wood Joy este un magazin online din Targu Mures de unde poti achizitiona o multime de produse destinate celor mici. In gama variata de produse disponibile gasim si masuta multifunctionala care este potrivita atat pentru copii de 3 ani, dar si pentru copii care nu depasesc greutatea de 50kg.

Masuta multifunctionala de la Wood Joy este confectionata din lemn si placaj de fag masiv care, in prealabil, a fost finisat si lacuit. Vopseaua care este folosita pentru lacuirea masutei este doar pe baza de apa pentru a nu fi toxica organismului uman. De obicei, avand in vedere ca Wood Joy este si distribuitorul, dar si producatorul acestui produs, masuta poate fi livrata in culoarea naturala a lemnului, dar, la cerintele specifice ale clientilor, ea poate fi personalizata in diverse culori. Fiind confectionata din lemn, cel mai indicat pentru pastrarea starii sale de durabilitate este sa o feriti de contactul cu apa sau de alte surse de umezeala. Daca urmezi aceste simple istructiuni, copilul tau va putea sa se bucure de masuta pentru o perioada lunga de timp.

Nu mai ezita si comanda si tu o masuta multifunctionala de la Wood Joy. Cu siguranta copilul tau va aprecia acest cadou interesant care ii pune la incercare imaginatia si care, in acelasi timp, nu reprezinta un pericol pentru sanatatea acestuia.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *