Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Proiectare constructii industriale

In ziua de astazi, tot mai multe persoane decid sa isi construiasca sedii pentru firma pe care o detin, sau sa colaboreze cu institutii care se ocupa de asa ceva. Pentru acest lucru este foarte important sa se apeleze la o firma ce se ocupa de proiectare constructii industriale.

 

Unde pot gasi cele mai bune servicii de proiectare constructii industriale?

Una din firmele de succes din Romania care se ocupa de proiectare constructii industriale este compania Provisco, cu sediul in orasul Ploiesti si are ca obiect principal de activitate proiectarea generala in constructii. Avand un personal calificat si profesionist, Provisco va ofera mereu cele mai bune servicii in materie de constructii. Pe site-ul provisco.ro gasiti informatii cu privire la serviciile oferite, proiectele pe care le-au desfasurat impreuna cu principalii colaboratori si, de asemenea, puteti cere consultanta de specialitate cu privire la structura si arhitectura necesara nevoilor dumneavoastra, pentru a putea fi adaptate normelor impuse in Romania.

Compania de proiectare constructii industriale Provisco va ofera servicii de cea mai buna calitate, avand angajati din domenii precum arhitectura, structuri, rezistenta, instalatii, drumuri, etc. Acest lucru i-a ajutat sa se dezvolte pe piata romaneasca prin profesionalism, seriozitate, implicare si respect fata de fiecare client.

Cu ce se ocupa o astfel de companie de proiectare constructii industriale?

La inceput, ideea de proiectare constructii industriale trebuie sa fie realizabila. Planul care se propune trebuie transpus intr-o forma materializabila, bineinteles la cerintele clientului.

Firma Provisco pune la dispozitia clientilor servicii precum: proiectare rezistenta/structurala unde se va realiza un calcul structural compus din concepere structurala, modelare, analiza si optimizare structurala, fiind utilizate cele mai noi programe de calcul din domeniu, proiectare constructii industriale, ce include proiectare halelor din beton armat, metal sau structura mixta, proiectare hale pentru depozitare, centre de logistica, etc.

Proiectarea de constructii civile include centre comerciale, mall-uri, supermaketuri, cladiri de birouri, parcari subterane, case familiale si chiar biserici.

Pe langa serviciul de proiectare constructii industriale, Provisco se mai ocupa si de proiectarea instalatiilor electrice, termice sau sanitare, expertize tehnice in cazul unor cladiri deja existente, arhitectura unei cladiri, instructiuni de urmarire curenta a serviciilor prestate, etc.

Pe site-ul companiei gasiti de asemenea si exemple concrete ale proiectelor deja realizate. Spre exemplu, cei care au apelat la serviciile de specialitate Provisco sunt cei de la Coca-Cola ( hale depozitare si imbuteliere judetul Suceava), Primaria Ploiesti, zone rezidentiale de locuinte Ploiesti, Italian Solid Invest (hala de productie), hoteluri de pe litoral (recompartimentare, reamenajare).

Acestea sunt doar cateva exemple pentru ca dumneavoastra sa aveti incredere in serviciile firmei Provisco si sa apelati la aceasta, printre care si proiectare constructii industriale.

Cum putetit contacta firma de proiectare constructii industriale Provisco?

In cazul in care doriti sa beneficiati de proiectare constructii industriale al celor de la Provisco, site-ul oficial va ofera toate informatiile de care aveti nevoie. Pe provisco.ro gasiti atat gama larga de servicii oferite cat si datele de contact. La aceasta rubrica puteti trimite personal un mesaj companiei, dar gasiti si numerele de contact si adresa de e-mail la care puteti cere informatii suplimentare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *