Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Protejeaza mediul si fa economii la utilitati! Investeste in panouri solare de la Solarom!

Ce inseamna, de fapt, protectia mediului inconjurator, despre care se vorbeste atat de mult in ultimul timp? Inseamna, in primul rand, folosirea resurselor in asa fel incat planeta sa aiba cat mai putin de suferit. Prin colectarea selective a unor material precum hartia si plasticul si prin reciclarea lor putem sa contribuim la reducerea numarului de copaci taiati. Plasticul, un material din care sunt facute multe dintre obeictele care ne inconjoara, fie ca sunt ambalaje, produse electrocasnice si electronice sau produse de birou, nu este biodegradabil de aceea nu trebuie sa fie aruncat la intamplare in natura.

Cu torii ne dorim un mediu inconjurator curat pentru noi si pentru generatiile urmatoare. Vrem ca acele locuri din natura neatinse inca de prezenta interventia uneori distructiva a omului sa ramana asa, salbatice. Pentru sanatatea vietatilor, fie ca sunt plante sau animale, dar si pentru sanatatea oamenilor trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa protejam mediul inconjurator.

Facturi mai mici la intretinere cu panouri solare Constanta

Daca ai fost vreodata in Olanda ai observant, cu uimire si admiratie, campurile nesfarsite de mori de vant. Numite si turbine eoliene, acestea transforma energia vantului in energie electrica ce poate fi folosita pentru uz casnic sau industrial.

La nivel european exista diferite programe care sprijina valorificarea surselor de energie naturala. Daca vrei sa contribui si tu la protectia mediului si sa faci mai mult pentru natura decat sa alegi bicicleta in locul autoturismului, foloseste panouri solare Constanta. Acestea pot fi comandate de la firma Solarom, un furnizor apreciat al produselor de acest tip pe piata romaneasca.

Compania Solarom comercializeaza si alte echipamente care valorifica energia solara, pe langa panouri solare Constanta. La firma constanteana gasesti sisteme termosifon, boilere antigel pentru sisteme solare, sisteme de circulatie fortata, boilere cu serpentina, suporturi pentru panouri solare, accesorii pentru instalatiile solare, kituri pentru panouri solare, boilere de perete, panouri solare plane, central cu gazeificare, colectoare plane, central pe peleti, boilere solare si central pe lemne.

Motive pentru care e bine sa folosesti panouri solare Constanta de la Solarom

Daca preocuparea pentru mediu de la nivelul societatii nu e un argument suficient de puternic pentru a te convinge sa achizitionezi, sa instalezi si sa utilizezi panouri solare Constanta, preocuparea pentru propriul buzunar ar trebui sa te faca sa iei aceasta decizie. Energia solara, care e gratuita, asigura jumatate din necesarul de caldura al unei gospodarii pe parcursul unui an. Cand vine vorba de apa calda lucrurile stau si mai bine, pentru ca aceste panouri solare Constanta iti pot furniza 90% din necesarul anual de apa calda, asa ca vei plati mai putin pentru utilitati.

Compania Solarom a fost fondata in anul 2007 si distribuie in Romania produse ala marcilor Solahart si SunSystems. Sunt doi producatori extrem de apreciati pe plan international.

In cazul in care iti doresti sa valorifici sursele de energie regenerabila, dar nu stii cum, reprezentantii companiei Solarom iti stau la dispozitie cu sfaturi. Ei ofera consiliere tuturor celor care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile pentru valorificarea surselor de energie regenerabila prin programul “Casa verde”.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *