Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Hidroizolatii

Intentionati sa va construiti o casa si aveti nevoie de hidroizolatii? Aveti de gand sa realizati o terasa si sunteti in cautarea solutiei perfecte pentru hidroizolatii? Cea mai buna alegere pentru cerintele si solicitarile dumneavoastra este reprezentata de firma Procas Expert Construct din Bucuresti.

Cateva informatii despre firma Procas Expert Construct din Bucuresti. care va ofera, printre altele si hidroizolatii

Procas Expert Construct din Bucuresti. si-a inceput activitatea in urma cu 10 ani, bazandu-se pe o echipa complexa si unita, formata din muncitori necalificati si calificati, sefi de echipe si ingineri. Aceasta firma din Capitala ofera o gama diversificata de serivicii si totodata de rezolvari ale inveliturilor-terasa folosind materiale termoizolatoare preferate de majoritatea clientilor din intreaga tara. Este stiut faptul ca in cazul realizarii de hidroizolatii, calitatea acesteia este determinata de materialele utilizate, de calitatea lucrarii si de munca prestata de angajat. Pentru hidroizolatii de calitate, firma Procas Expert Construct este mereu la dispozitia dumneavoastra.

Cum se pot executa hidroizolatiile?

In ceea ce priveste hidroizolatiile, acestea pot fi realizate fie in dublustrat, fie monostrat.

Hidrolatii dublustrat– se aplica doua straturi de membrana, mai exact, pe un suport nou construit dar si pe cel care deja exista (reabilitare)

Hidroizolatii monostrat– se aplica doar un singur strat de membrana, atat pe suportul nou executat cat si pe cel deja existent.

Ca o curiozitate, 95% din problemele care apar o o locuinta construita sunt cauzate de hidroizolatii prost executate. De aceea, Procas Expert Construct isi doreste sa va ofere din start cele mai bune solutii pentru ca locuinta dumneavoastra sa nu aiba astfel de probleme; lucrarile de hidroizolatii bine realizate asigura durata de viata sporita casei dumneavoastra si in acelasi timp confort si siguranta pentru intreaga familie.

Pentru ce pot fi folosite lucrarile de hidroizolatii?

Lucrarile de hidroizolatii sunt folosite la scara larga, fiind necesare pentru mai multe tipuri de constructii

Lucrari de hidroizolatii pentru subsoluri-in cazul in care subsolul blocului in care locuiti se confrunta cu infiltrari de apa provenite din precipitatii sau din panza freatica, exista riscul degradarii structurii sale de rezistenta si de aparitia unui disconfort general

Lucrari de hidroizolatii pentru fundatii- daca hidroizolatia nu este facuta corect si eficient, se poate produce deteriorarea structurii de rezistenta a cladirii respective

Lucrari de hidroizolatii pentru parcari- exista riscul ca parcarea respectiva, daca nu a beneficiat de hidroizolatii de calitate sa se deterioreze rapid si sa nu mai poata fi folosita la parametrii normali

Lucrari de hidroizolatii pentru viaducte si poduri- din cauza unei hidroizolatii proaste, exista pericolul ca structura de rezistenta sa fie afectata, iar traficul rutier sa nu se mai poata desfasura in conditii de siguranta

Lucrari de hidroizolatii pentru bazine- lucrarile de hidroizolatii trebuie executate atat la exterior cat si la interiorul bazinului, altfel, exista riscul contaminarii continutului bazinului si la degradarea rapida a acestuia, ducand la imposibilitatea folosirii lui.

Care sunt principalele atuuri ale firmei bucurestene Procas Expert Construct, care va ofera hidroizolatii?

Experienta de un deceniu in domeniu, preturile avantajoase, angajatii foarte bine pregatiti si prompti, precum si calitatea serviciilor prestate de fiecare data sunt numai cateva din motivele principale pentru care puteti sa optati cu incredere pentru hidroizolatii de la firma Procas Expert Construct.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *