Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Service centrale termice – Cu Evam Constal ai confort asigurat!

Pentru a avea caldura in locuinte, din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si monteze centrale termice. Confortul oferit de acestea este net superior celui pe care il asigura sistemul public de incalzire. Daca si tu ai asa ceva in apartament sau in casa, trebuie sa colaborezi cu firma Evam Constal. De ce? Intrucat profesionistii acesteia iti pot furniza service centrale termice.

Tot ce trebuie sa stii despre service centrale termice

Atunci cand un mester iti monteaza ceva prin locuinta sau iti face o instalatie, este bine intotdeauna sa foloseasca echipamente si produse de cea mai buna calitate. Totusi, in ciuda acestui lucru, aparatele se mai deterioreaza. Ca sa nu ai surpriza neplacuta sa ramai fara apa calda sau fara caldura, in special in timpul sezonului rece si mai ales daca in locuinta sunt copii, specialistii de la firma Evam Constal te pot ajuta cu service centrale termice. Nu trebuie decat sa-i suni si sa ceri mai multe detalii.

De ce este necesar ca expertii sa verifice din cand in cand centrala? Intrucat trebuie sa ai garantia ca nu prezinta nici un fel de pericol pentru cei din locuinta. De asemenea, poti apela la ei si atunci cand observi ca sistemul parca nu mai ofera acelasi confort termic ca la inceput.

Mergi pe mana specialistilor de la firma Evam Constal!

Oricand ai nevoie de service centrale termice, noi recomandam sa alegi firma Evam Constal. De ce? Iata cateva motive:

– personalul este autorizat pentru asa ceva. Cu alte cuvinte, expertii au cunostintele necesare pentru a se ocupa de asemenea dispozitive, iar activitatea lor este certificata de organele abilitate. Bineinteles, au si experienta in domeniu, de-a lungul timpului confruntandu-se cu diverse situatii;

– totul se desfasoara in conditii foarte bune, la cele mai inalte standarde de calitate;

– raportul calitate-pret este optim. Cu alte cuvinte, cu bani putini poti sa scapi rapid de neplacerea de a ti se fi stricat centrala;

– oferta pentru service centrale termice se adreseaza nu doar persoanelor fizice, ci si celor juridice. Evam Constal, asadar, se poate ocupa si de locuinte, si de firme, si de sedii de birouri, si de unitati scolare;

– angajatii sunt specialisti cand vine vorba de centrale marca: Radiant, Ariston, Baxi, Ferroli, Caloma, Immergas si Keston.

Bineinteles, daca vrei sa achizitionezi diverse echipamente, le gasesti tot in oferta Evam Constal.

Pe scurt despre firma Evam Constal

Compania mentionata are o experienta de aproximativ 12 ani pe piata autohtona, fiind specializata in proiectarea, executarea, revizia si repararea mai multor tipuri de instalatii (termice, sanitare, de climatizare, de gaze, de apa-canal).

De la an la an, numarul clientilor creste, iar acest lucru se datoreaza atat priceperii si profesionalismului cu care expertii Evam Constal lucreaza, cat si echipamentelor si metodelor pe care le folosesc.

Suna-i cat mai repede pe specialistii de la firma Evam Constal si solicita-le ajutorul! Oricand ai nevoie, ei iti pun la dispozitie service centrale termice, remediind intr-un timp scurt diversele probleme ce pot aparea la sistemul de incalzire. Noteaza-ti datele lor de contact.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, bd. Theodor Pallady, nr. 26, Sector 3

Telefon: 0722.609.527, 0788.339.553

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *