Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Romclean Import: alegerea inspirata pentru masini de spalat industriale

Resursele materiale sau dotarile de specialitate joaca un rol extrem de important in succesul unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate specific. In ceea ce priveste spalatoriile si curatatoriile chimice, aceste dotari se traduc prin masini de spalat industriale, echipamente gandite si concepute pentru a satisface cu succes nevoile de spalare si curatare intalnite in acest domeniu.

Masini de spalat industriale: cheia succesului in afacerile de profil

Spre deosebire de masinile pentru uz casnic unde volumul de rufe ce necesita spalare este unul mai mic, in cadrul spalatoriilor vorbim de cantitati importante si totodata cerinte mai exigente in ceea ce priveste curatarea, indiferent de gradul si dificultatea murdariei. In fond, oamenii isi duc hainele sau asternuturile la spalatorie datorita rezultatelor impecabile de care au parte atunci cand vine vorba de curatarea acestora, respectiv a timpului si efortului pe care astfel le economisesc.

Prin prisma acestor avantaje pe care spalatoriile in mod normal ar trebui sa le asigure, echiparea cu masini de spalat industriale reprezinta o conditie esentiala daca se doreste atingerea performantei si castiguri financiare prin calitatea serviciilor oferite.

Masini de spalat industriale cu bariera septica

Daca in spalatoriile traditionale sunt utilizate masini de spalat industriale “clasice” pentru curatarea asternuturilor, pieselor vestimentare si altor textile asemanatoare, atunci cand vorbim de rufaria medicala lucrurile stau altfel, fiind putin mai complicate.

Cearceafurile pacientilor, fetele de perna, halatele medicilor si uniformele asistentelor, toate sunt textile care intra in contact cu bolnavii si tocmai de aceea necesita o atentie deosebita in momentul curatarii.

Curatarea articolelor murdare de sange, secretii etc trebuie realizata separat in asa-numitele masini de spalat industriale cu bariera septica/igienica, echipamente care previn contaminarea in timpul spalarii precum si contactul direct al personalului din spalatorie cu astfel de textile.

In aceste cazuri, amenajarea adecvata a spalatoriilor este o chestiune de care depinde atat sanatatea personalului angajat, cat si cea a clientilor finali, mai exact unitatile medicale si implicit pacientii acestora.

Masini de spalat industriale prin Romclean Import

Daca ai in plan deschiderea unei afaceri de profil, Romclean Import este partenerul pe care te poti baza pentru achizitia unor masini de spalat industriale adaptate cerintelor si nevoilor tale.

Romclean Import este o societate care se mandreste cu peste 15 ani de experienta in importul si distributia echipamentelor de aceasta natura, respectiv portofoliul bogat ce cuprinde un numar de peste 600 de clienti din intreaga tara. Alaturi de gama produselor comercializate, compania asigura inclusiv consultanta de specialitate in alegerea masinilor potrivite si servicii conexe de reparatii si mentenanta prin personal calificat.

Masini de spalat industriale de inalta calitate

Compania Romclean Import isi intampina clientii cu echipamente performante intr-o gama diversificata de modele, echipamente ce poarta marcile unor producatori recunoscuti si respectati pe piata de specialitate, si anume: Imesa, Danube International si Italian Drycleaning.

Ce au in comun aceste masini de spalat industriale? Siguranta in functionare, calitatea rezultatelor obtinute, durata mare de viata, eficienta in spalarea si curatarea textilelor, numarul mare de programe si cicluri de spalare, posibilitatea de personalizare a acestora si numeroasele dotari care pot varia in functie de model. Constructii robuste din otel inoxidabil, sunt o investitie inteligenta pentru orice afacere de profil, si totodata de succes!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *