Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Divertisment

Și-a pierdut memoria după o lovitură la cap, memoria acestei se resetează la fiecare două ore

Deja de trei luni o adolescentă se trezește în fiecare dimineață crezând că este 11 iunie. În plus, memoria ei se reinițializeazăla fiecare câteva ore, din acest motiv ea nu-și poate aduce aminte nimic.

Problemele au început după aceasta ar fi fost lovită cu piciorul în cap în timpul unui dans de către un tânăr. A fost dusă la spital, însă doctorii au diagnosticat-o cu o contuzie ușoară și au trimis-o acasă în cârje.

Testele medicale au arătat că aceasta nu are sângerări sau tumori și că este perfect sănătoasă. Cu toate acestea, apropiații tinerii și-au dat seama că cu ea nu este totul în regulă. Creierul ei a rămas blocat în trecut refuzând să primească informații și amintiri noi.

Simptomele lui Riley i-au uimit pe doctori, care nu își pot da seama care este afecțiunea de care suferă și, prin urmare, nu o pot trata. Mama fetei relatează că medicii i-au spus că memoria fiicei ei se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului, însă au trecut trei luni și starea fetei nu s-a îmbunătățit.

Acum, doctorii spun că fata ar putea rămâne așa pentru totdeauna, lucru pe care mama ei nu poate să îl accepte. Tânăra se luptă cu afecțiunea, însă chiar și cele mai simple lucruri i se par dificile în aceste condiții.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *