Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Sora & Asociatii si, ai sprijinul unui avocat achizitii publice. Succesul este asigurat!

Urmeaza sa participi la o licitatie publica pentru obtinerea unui contract de furnizare bunuri, prestare de servicii si executare de lucrari? Afla ca acest procedeu contine numeroase ¨capcane¨ de care trebuie sa stii si pe care trebuie sa le eviti pe cat posibil. Pentru ca achizitia publica sa se deruleze in favoarea ta, fara amanari si fara documentatii incomplete, apeleaza la un sprijin autorizat in acest sens. Mai exact, apeleaza la avocat achizitii publice.

Sora & Asociatii iti sta la dispozitie cu servicii juridice intr-o gama variata de domenii ce se incadreaza in sectorul avocaturii de business. Firma de avocatura din Bucuresti iti poate asigura inclusiv serviciile unui avocat achizitii publice.

Avocatii Sora & Asociatii iti sunt alaturi pe tot parcursul unei achizitii publice oferindu-ti sprijin de specialitate. Acest sprijin poate consta in redactarea si intocmirea ofertelor de participare si asistenta permanenta din partea unui profesionist. Cu alte cuvinte, un avocat achizitii publice iti ofera garantia ca toate documentele necesare au fost intocmite complet, corect si in termenul stabilit.

Prin colaborarea cu Sora & Asociatii obtii un cadru bazat pe incredere, cinste, corectitudine si impartialitate pe tot parcursul derularii achizitilor publice.

Avocat achizitii publice-Sora & Asociatii. Intelegem importanta proiectelor tale

Achizitiile publice desemneaza intregul proces de cumparare de la terti (inclusiv aspectele de ordin logistic) si acopera contracte de furnizare de bunuri, prestare de servicii si executare de lucrari.

Ce trebuie sa stii despre achizitiile publice?

Achizitiile publice pot cuprinde orice activitate finita, menita sa raspunda unei cerinte din sectorul public, care implica cheltuieli de la buget de stat. Documentatia standard in cazul achizitiilor publice cuprinde documentatii cu toate informatiile legate de obiectul contractului de achizitii publice si de procedura de atribuire a acestuia, inclusiv caietul de sarcini, sau dupa caz, documentatia descriptiva.

Tipuri de licitatie

Exista mai multe tipuri de licitatii in cadrul achizitiei publice, si anume: licitatie deschisa si licitatie limitata. Prima este o procedura in cadrul careia orice operator economic interesat poate prezenta o oferta. Licitatia limitata este o procedura in cadrul careia orice operator economic poate solicita sa aprticipe si in cadrul careia numai operatorii economici preselectati de autoritatea contractanta isi pot prezenta ofertele.

Greseli de evitat

In cazul achizitiilor publice se pot face numeroase greseli, multe dintre ele din cauza domeniului vast si a documentatiilor ¨stufoase¨. Specialistii arata ca, cea mai frecventa gresala consta in fracmentarea unui contract in mai multe contracte mici. Un avocat achizitii publice poate sa evite situatiile de gen, impiedicand ca un contract sa fie castigat doar de catre firme favorizate.

Sora & Asociatii-Avocat achizitii publice sau, cum sa fii pregatit 100% pentru achizitia publica

Daca vrei sa ai garantia ca procedeul de achizitie publica se desfasoara conform legii si ca ai sanse mari de reusita, contacteaza Sora & Asociatii. Avocatii nostri au consiliat o larga varietate de investitori privati si institutii publice, cu privire la toate aspectele implicate de derularea proiectelor de achizitii publice.

Obiectul actiunii contactului de achizitie publica poate fi: unul sau mai multe produse, unul sau mai multe lucrari de constructie, unul sau mai multe servicii.

Pentru mai multe informatii si pentru contacteaza unui avocat achizitii publice, acceseaza www.radusora.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *