Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

vopsea epoxidica
Casa si gradina

Tafi Trade, vopsea epoxidica de calitate la preturi avantajoase

Inca din 2004 compania Tafi Trade ofera o gama variata de vopsele industriale de calitate, bazate pe o vasta cercetare in domeniu. Astfel, atunci cand vine vorba de vopsea epoxidica, destinata vopsirii pieselor de metal sau a utilajelor maritime sau agricole, acest brand pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse bazata pe o intelegere activa a pietei si a modului in care clientii isi desfasoara activitatea. Aceasta vopsea are o serie de proprietati anitcorozive demne de invidiat, fiind extrem de practica si eficienta, mai ales daca este pulverizata in mod corespunzator, in mai multe straturi.

Vopsea epoxidica de calitate la preturi ce te dau pe spate

Fiecare industrie in parte are o serie de nevoi specifice care trebuie satisfacute cu succes, la preturi cat mai mici. De peste un deceniu compania Tafi Trade se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor in cautare de vopsea epoxidica de cea mai buna calitate care sa reziste in timp si care sa protejeze metalul de diferite actiuni chimice si fizice, in special de coroziune. Chiar si asa, aceste produse se refera la pulberi cu aplicatii speciale, cum ar fi domeniul auto, avand atat o serie de proprietati anticorozive speciale, cat si o duritate ridicata a peliculei cu o serie de proprietati mecanice eficiente. Principalul dezavantaj al acestora se refera totusi la slaba rezistenta fata de factorii de mediu extern. Astfel, se recomanda aplicarea a unui strat de vopsea diferit dupa ce s-a facut grunduirea eficienta cu vopsea epoxidica.

Tafi Trade, de zeci de ani in sprijinul clientilor sai

Produsul Corro-Zinc97 se refera la o vopsea epoxidica speciala, promovata de compania Tafi Trade atat companiilor industriale, cat si clientilor persoane fizice care pot sa o foloseasca drept strat de grunduire atat pentru pe structuri si obiecte din otel sablate, cat si fosfatate. Creata dintr-o pulbere epoxidica, imbogatita cu zinc, aceasta vopsea este extrem de rezistenta si ofera o acoperire uniforma, chiar si a zonelor mai greu accesibile, cum ar fi muchiile. Mai mult de atat, beneficiaza de o fluiditate extinsa cu proprietati de degazificare excelente. Acest produs este disponibil intr-o nuanta de gri semi-lucioasa, putand fi aplicata cu succes atat pe masini agricole, cat si garduri de otel sau mobilier pentru parcuri. De asemenea, se recomanda buteliilor de gaz pentru o protectie indelungata. In privinta aplicarii, aceasta se face in mai multe straturi, concomitent, dupa o uscare partiala a celui de dinainte. Astfel, uscarea este extrem de rapida, de doar 10 minute atunci cand obiectul are o temperatura de 180 de grade Celsius si de doar 6 minute cand temperatura depaseste 200 de grade. Uscarea completa a sistemului se face in maximum 12 ore. Fiecare vopsitor trebuie sa verifice mereu proprietatile de aderenta ale stratului aplicat, astfel incat sa nu existe pori sau gauri lipsite de vopsea.
De ani de zile compania Tafi Trade a adus la lumina o gama variata de produse din seria vopsea epoxidica, reusind constant sa ofere o serie de solutii eficiente si benefice pentru domeniul industrial.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *