Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

termoizolatii spuma poliuretanica
Arhitectura - Constructii

Termoizolatii spuma

In ziua de azi, foarte multe case noi dar si apartamente folosesc un sistem de termoizolatie pentru a reduce costurile de intretinere dar si pierderile de caldura. Daca acum ceva vreme, termoizolatiile reprezentau o metoda folosita doar de catre cei bogati sau mofturosi, in ziua de azi a devenit o necesitate, avand un pret foarte bun si fiind accesibila celor mai multii dintre noi.
Metoda moderna si accesibila, ce este recunoscuta pe plan international ca fiind cea mai buna, este termoizolatia cu spuma ce reprezinta solutia perfecta pentru a economisi banii dar si caldura din caminul tau. Datorita proprietatilor sale foarte bune si avantajelor pe care le detine, termoizolatia cu spuma se poate lauda cu o durabilitate si o rezistenta foarte buna, hidroizolatie si o aplicare uniforma fara rosturi sau imbinari.

Cele mai importante avantaje ale termoizolatiei cu spuma

Avantajele sunt nenumarate, fiind recomandata la nivel international ca fiind cel mai bun mod de a termoizola o constructie. Datorita faptului ca aplicarea se face prin imprastiere cu ajutorul unor aparate speciale, rezulta un strat termoizolant complet. Se reduce astfel consumul de energie dar si pierderea de caldura.
Pus fata in fata cu sistemele de termoizolatie tratitionale, aceasta metoda ofera performante maxime la grosimi de 2-3 ori mai mici decat cu polistiren. Datorita modului de aplicare (prin pulverizare) timpul necesar pentru termoziolarea unei constructi este foarte scurt, avand si o perioada de uscare rapida de doar cateva ore.
Un alt avantaj al termoizolatiei cu spuma este faptul ca poate fi realizata si in locurile in care se ajunge foarte greu. Totul se face rapid fara a modifica sau taia nimic.
Alte avantaje de precizat: prelungeste viata cladirilor pe care este aplicata dar si asigura o protectie la greutate datorita faptului ca materialul component este foarte usor.

De ce sa alegi termoizolatia cu spuma

Daca avantajele enumerate mai sus nu te-au convins inca, atunci e timpul sa sa vorbim despre faptul ca o termoizolatie cu spuma ofera o protectie reala contra vremii (apa, zapada, vant), protectie chimica, biologica dar si protectie contra solicitarilor fizice (condens).
Durata de viata pe care aceasta metoda de izolare o ofera este mult mai mare decat cea traditionala. In plus este foarte sanatoasa pentru om si previne aparitia bacteriilor.
Prin procesul unic de aplicare dar si datorita proprietatilor foarte bune, termoizolatia cu spuma se poate aplica pe orice tip de constructie, forma sau material. Te bucuri astfel de o izolatie foarte buna si de calitate pe orice tip de material sau constructie detinut de tine.
Aspectele enumerate mai sus reprezinta urmarile unei lucari de calitate, unde materialele folosite erau verificate si testate in prealabil, dar si realizarea izolatiei este facuta de o firma specializata si cu personal calificat.
O astfel de firma este Europlast, care ofera servicii de termoizolare cu spuma dar si o multitudine de alte servicii si produse de cea mai buna calitate. Pentru verificarea ofertei, puteti intra pe www.europlast.ro, unde gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o termoizolare de calitate, la un pret bun.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *